Gość dirty.73 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 rozmieszczenie czujników już obczaiłem,są miejsca na to,znaczy w listwach jest praktycznie tak,że się nie pomylisz,a w zderzaku,jest mała tolerancja,ale też łatwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 no to luz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Darecki Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 kurde to fakt system jak pamietam w e60 byl przekozak bo na monitoringu miales odleglosci az do czerwonego pola.uklon_bmwuklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 takie cudo?BEZPRZEWODOWY CZUJNIK PARKOWANIA W LUSTERKU 4 SENS (1979979654) - motoAllegro Całkiem ciekawe, sam się zastanawiam żeby tacie zamontować, tylko ja się chyba na standardowe zdecyduję, no sam w sumie nie wiem. Jak przetestujesz to daj cynk jak Ci to hula Z góry dziękówa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bultan Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 rozmieszczenie czujników już obczaiłem,są miejsca na to,znaczy w listwach jest praktycznie tak,że się nie pomylisz,a w zderzaku,jest mała tolerancja,ale też łatwo sprawa z czujnikami jest na prawdę pomocna,ale ja do samego końca jej nie ufam.Zakładaj i podziel się swoimi wrażeniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 Całkiem ciekawe, sam się zastanawiam żeby tacie zamontować wiesz Jaro,jak już zamontuje zwykłe,to i z takim cudakiem nie będzie kłopotu,otwory pod czujniki przypuszczam,że standard jakiś ,ale na razie allecudo idzie na tapete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 no i nastało czarodziejskie ..pi.....pi...pi...pi..pi.pi.pi.piiiiiiii,montaż dziecinnie prosty,na razie tylko musze ściszać radio,bo głośniczek z tyłu,później dam go gdzieś bliżej,znaczy dobrze słychać,ale będzie lepiej,na razie działa,pojeździmy,zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 możesz sobie to wbudować w pasek od spodni z przodu i w nocy najpierw potrenować hehehehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 wyczuwam ironię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 nieeeee, mi tez czasem w nocy czujniki zapiszczą, jak Koleżanka-Małżonka za blisko podjedzie. A czujniki pozwalają, no wiesz, nie tracić czujności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 ja mam inny czujnik na takie sytuacje,ale nie dźwiękowy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 hehehehe, nie chcesz wiedzieć co chcę powiedzieć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 ostatnio gościowi oklejaliśmy na warsztacie auto na pomarańczowy mat:)( land Rover Discovery) i miał takie coś MONITOR LCD TFT 10.2" LUSTERKO WSTECZNE (1980325801) - Aukcje internetowe Allegro i powiem wam że może taka podpierducha ale dawało rade!!! po wbiciu wstecznego w lusterku obraz z kamery się wyświetlał nie wyglądało na oryginalne ale fajna sprawa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 nie,nie chce:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 no jak masz navi to dużo lepiej to wygląda. Takie lustro to pół szyby przesłoni. I pewnie jeszcze pewnie MP4 odtwarza hehehhee. Ale przydaje się pewnie, wierzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 a w nocy na podczerwień ta kamera była, to jak na fajrant na podwórko go wystawiałem to wszystko za***iście było widać!!! osobiście do mojego auta bym tego nie kupił ale jak bym miał busa to tam bym takie coś już dawno miał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 no zobacze jak to będzie mi chodziło,jak mi się spodoba,to może się skuszę na coś z kamerką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 jak chcesz to moge jutro filmik nagrać fonem jak to działa:) auto jeszcze stoi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 atakuj, ciekaw jestem. Ale z trybem nocnym też, oki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 jak auta nie odbiorą do fajrantu to też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 spoksik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 20 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 Dyziu postaraj się - też chcę zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 20 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 [video=youtube_share;hp84pZ7u-ww] na życzenie wklejam filmik:) niestety auto odebrali o 15 więc kamery w nocy nie mogłem sfilmować:4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 Kamera cofania + Kolorowy Monitor LCD 7" DVD (1984522511) - motoAllegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 20 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 podobny sprzęt ale kamere ma z podczerwienią ten co u nas był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi