robax Opublikowano 16 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 drugie podejscie, prosze o opinie ...co sądzicie ???? http://otomoto.pl/bmw-530-d-aut-m-pakiet-navi-skory-C21938753.html z góry dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bax44 Opublikowano 16 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 Jak dla mnie to naprawdę fajna Po zdjęciach nie widac zeby było coś z nią nie tak, wnętrze robi wrażenie, fotel kierowcy nie jest zajechany wiec przebieg moze aktual Jak bym miał kupić to napewno bym sie mocno zastanowił i chetnie pojechał sprawdzic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 16 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 wyglada clakiem niezle wyposarzenie ok, wnetrze rzeczywiscie robi wrazenie... albo mi sie wydaje albo na drugim zdjeciu zderzak wyglada na nie bardzo spasowany- chyba ze to ma tak byc zainteresuj sie i obczaj na zywca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 16 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 jak dla mnie to przebieg nie jest realny bo fotel kierowcy *******ziany jakiś !! nie przetarty ale wysiedziany!! może kierowca ważył 140kg:)lololale m pak i ładnie wygląda:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 16 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 Tak, tak, ładna sztuka:) , ale i dla mnie przebieg podpadający. Szkoda, że nie prawie nówka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 16 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 Ładne auto ale faktycznie lewa strona robiona, 97% stawiam na naprawe lewego boku ze slupkiem środkowym, na bank jest na nim szpachla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robax Opublikowano 16 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 faktycznie , coś tu nie gra, fotel.... fakt kolkes chyba ze 140 kilo i z przepukliną lewo stronną..... bok też ......zobaczymy jutro biorę vin od kolesia, sprawdzimy ten przebieg dzieki pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robax Opublikowano 16 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 a tak oooo dla mnie wiocha troche......bez obrazy jesli komuś sie podoba oczywiscie o gustach sie nie dyskutuje ))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robax Opublikowano 16 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 aaa sorrki juz wklejam linka http://otomoto.pl/bmw-530-tuning-super-m5-zobacz-C22187789.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 16 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 powinieneś to wkleić raczej do wiejskiego tuningu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 16 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 szukałbym innego koloru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 17 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 Moja jak byla brana (przebieg sprawdzony) przy 165 000 to w srodku nie miala tak wyjechanego fotela kierowcy (bylo przetarcie na prawym boczku, typowe od wysiadania, ale nie taki caly wyjechany i pomarszczony). Poza tym na moje oko, to chromline przy styku drzwi przednich i tylnych sie zlazi, wiec cos z lewej bylo kombinowane. Masz racje kolego, ta druga co wkleiles jest tak wiejska, ze az zal mi patrzyc. I w ogole w tylnym zderzaku 2 wyjscia na wydech, a tutaj nie dosc ze jeden, to wlasnie szukam takiej rynny do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 17 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 ładna sztuka warto pojechać i zobaczyć bo same zdjęcia nic nie mówią pytanie_bmwpytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robax Opublikowano 18 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 http://otomoto.pl/bmw-535-535d-272ps-C22142269.html jeszcze cos takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 18 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Koles moze i jest uczciwy i pisze o usterkach, ale w E60 po drodze moze wyjsc kilka niespodzianek - moja rada odpusc sobie. Wiem, ze pewnie Cie ten motor rajcuje, ale nic na sile. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi