tazunio Opublikowano 16 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 godzina 13.00 Liberec ponoc ma padac non stop przez caly weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 16 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 A w Zawidowie deszcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korni8808 Opublikowano 16 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 Zdjęcia z zeszłego roku :lol: U mnie w Białymstoku +4 i świeci słonko :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 16 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 Rano bylo slonce, teraz jest pochmurno i wietrznie ogolnie do zopy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 16 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 A co ja mam powiedzieć... Wkleić jakieś zdjęcie? Dzisiaj ciepło -5 i ciągle sypie śnieg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 16 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 We wrocku też teraz jakaś taka szaro-bura pogoda i pizga trochę , rano było całkiem sympatycznie :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 16 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 w kłodzku pada deszcz ,pizga z lekka, o 16 jedziemy do Zieleńca na nartki:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 16 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 U nas to samo. Rano słońce, teraz wiatr i delikatny deszcz, a na jutro pokazują snieg... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bultan Opublikowano 16 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 A u nas pizga pada deszcz i w ogóle jest do d**y Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 16 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 pogoda?wy to nazywacie pogodą?to popierdółka jakaś ,a nie pogoda,pizga,leje,i ogólnie to siąść i sie naje.....ać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 16 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 (edytowane) pogoda?wy to nazywacie pogodą?to popierdółka jakaś ,a nie pogoda,pizga,leje,i ogólnie to siąść i sie naje.....ać Dobrze gada - no to chluśniem bo uśniem :mrgreen::mrgreen::mrgreen: odnośnie obecnej pogody: Edytowane 16 Grudnia 2011 przez sagui Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 16 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 pada..................................................................i końca nie widać pewnie zamarznie na noc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Podkladka Opublikowano 17 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 w nocy pada , rano do południa słońce a temperaturka tak ok zera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 17 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 na tą pogodę, mam tylko jedno określenie- [ATTACH=CONFIG]17699[/ATTACH]...ja warta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 17 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 ogólnie to siąść i sie naje.....ać tzn generalnie mam to już za sobą, ale dla pewności powtarzam codziennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi