TAZo666GM Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Dzisiaj pokasowałem więc zobaczymy z czasem z tym webasto (wcześniej jak pokasowałem (właśnie tak coś ok tych 191tyś.) to nie wiedziałem za bardzo co). Auto ma aktualnie 208085, a silnik czasami (rzadko) na wolnych obrotach tak jakby obniżał jeszcze troszkę obroty i delikatnie trzęsie autem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAZo666GM Opublikowano 25 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 Dzisiaj zauważyłem że po wczorajszym kasowaniu błędów WEBASTO, spod auta (auto odpalone) wydobywa się niebieski dym (dokładniej z rury od webasto). W tym czasie w INPie zarejestrowałem to: [ATTACH=CONFIG]18535[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 25 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 no co,załączyło się webasto,dogrzewanie,jak płyn osiągnie odpowiednią temp.zgaśnie,i masz od razu odpowiedź na twój błąd,temp.świecy żarowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAZo666GM Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 W poście #23 dirty.73 napisał że mam do czyszczenia silniczek krokowy (wiem że to było dawno, ale teraz się za to biorę) . Gdzie się on znajduje (bo zawsze myślałem że krokowiec jest benzyniakach) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Sam bym sobie przeczyścił przydałoby się aby był łatwo wyciągany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 (edytowane) zawsze myślałem że krokowiec jest benzyniakach bo tak jest,motam się czasami,nie popatrze jaki to silnik,a idle speed controller to w benzynie krokowiec:bag: Edytowane 16 Maja 2012 przez dirty.73 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAZo666GM Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Spoko. W takim razie co ten błąd oznacza w dieslu? Co może być nie tak że się pojawia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 sprawdź korekcje,możliwe,że któryś wtrysk podlewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomkoff Opublikowano 20 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 Ciekawa wersja inpy po Polsku na tych screenach. podzielił by się ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 20 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 no jest na forum gościu co to robił,musisz do niego na PW pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 20 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 :lol::lol::lol: dirt mam spis błędów z kilku różnych ECU... musze z beaverem zagadać o tłumaczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 20 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 czemu ja tego na mailu nie mam?:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 20 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 bo mi nie padałeś w nocy to znalazłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 21 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 a no to masz na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 21 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 Dirty tak czytają,że piszą mi pw o wysłanie inpy w pl Ja tu tylko lutuje kabelki jakby ktoś pytał hehe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 21 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 Dirty tak czytają,że piszą mi pw o wysłanie inpy w pl Ja tu tylko lutuje kabelki jakby ktoś pytał hehe. teraz to już całkiem narobiłeś bałaganu nie pytali po ile ADSy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 22 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 Chcieli inpę pl to napisałem: pokaż się na forum itp. a tu foch... lolol <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 22 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 ale jest tylko jedna osoba,która może dawać pliki,robi to za darmo,ale OSOBIŚCIE,z jedyną prośbą,o nierozpowszechnianie ich,może je dostać także i nowy forumowicz,po spełnieniu jednej prośby:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 22 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 <bmw_2> i szafa gra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 22 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 (edytowane) no ale każdy chce na skróty Dirt i co myślisz o tych kodach? bo jestem raczej pewny ze nie wszystkie są ale jest tylko jedna osoba,która może dawać pliki,robi to za darmo,ale OSOBIŚCIE,z jedyną prośbą,o nierozpowszechnianie ich no to jestem przegrany... dałem jokeymirasowi.... :oops: Edytowane 22 Maja 2012 przez grzesiek2304 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 23 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 no to jestem przegrany...dałem jokeymirasowi [ATTACH=CONFIG]20579[/ATTACH]:dance::dance::lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 23 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Boguś co ty wiesz o karmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAZo666GM Opublikowano 5 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 Proszę o wyjaśnienie nowej porcji błędów (silnik):[ATTACH=CONFIG]22600[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]22601[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]22601[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]22602[/ATTACH] Domyślam się że jeden z nich dotyczy zbyt niskiego ciśnienia paliwa na pompie progowej. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 6 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 pompa progowa, regulacja ciśnienia na listwie wtryskowej i regulacja spalin. generalnie z błędów jakie są to można stwierdzić ze pompa jest w bardzo kiepskim stanie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian 520I Opublikowano 7 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 (edytowane) Podepnę sie pod temat, czy ktoś wie o co chodzi ?? komp pokazał mi 2 takie błęy:( zapala sie EML trakcja i abs czasami na moment,a czasami dłużej,za zwyczaj na zimnym silniku jak juz ma 90stopni problem ustaje. Nie moge dodać załącznika a błędy są takie: 100 Steuergeraete Selbsttest 169 MDK Endstufenabschaltung nach Diagnosefehler Proszę o pomoc:( dodam że przepustnica wyczyszczona. Edytowane 7 Listopada 2012 przez krystian 520I Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi