Alergik Opublikowano 15 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 Witam. Mam problem z podłączeniem kostki ISO do instalacji w aucie. Któryś z poprzednich właścicieli stwierdził że zabierze ze sobą kostkę i teraz mam gołe kable i nie mogę znaleźć informacji jak to podłączyć. Przy okazji chętnie się dowiem do czego mogą służyć dwie niepodłączone kostki jakie znalazłem w desce.Kostka dwu pinowa pod jeden pin dwa brązowe kable pod drugi pin kabel kolor fioletowo-zielony w żółte paski i kilka cienkich białych kabli też niewiadomo do czego, chyba do głośników, chyba do głośników Cz.2, chyba do radia, Kabelek niewiadomo do czego, Kostka pod kierownicą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 15 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 wszystko jest tu: http://elektron.pol.lublin.pl/users/djlj24/studio24/kable/dolkab.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alergik Opublikowano 15 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 Jak bym miał kostkę do radia to by ta strona pomogła, ale bardziej przydatny był by schemat instalacji w desce rozdzielczej w E34. Jak by ktoś miał na wierzchu kostkę od radia jak by mógł cyknąć fotkę jak to od tyłu wygląda bo brakuje mi jednego kabla do zasilania i nadal nie wiem do czego te wtyczki(zdjęcia nr.1 i 6), ten kabel (zdjęcie nr.5) i białe kable przy antenowym na zdjęciu nr.1 do czego służą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galone Opublikowano 15 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 ja mam wszystko rozprute bo zmieniam bc, kostke od radia tez mam na wierzchu. moge jutro zrobic zdjecie albo jak z wro jestes to na zywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chacko e30 Opublikowano 16 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 Piorun ostatnia kostka jest od gonga!! jak ściągałeś maskownice pod kierownicą to musiałeś odpiąć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 16 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 niezłe linie papilarne :lol::lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alergik Opublikowano 16 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 Fotki robione pod wieczór telefonem z aparatem 2megapixele. Miałem nadzieję że chociaż będzie można kolory poznać, a tu odciski palców można ściągać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 17 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 (edytowane) Fotka 2 i 3-bez schematu też szybko dojdziesz- zdejmij sobie maskownice głosników pod szybą przednią,obok drzwi i na tylnej półce-zajmie to minutkę Faktycznie kostka na ostatniej to konektor 3pinowy gonga -chyba X 519-zeby gong działał to nie musi ona być w niego wpięta,ważniejszy jest konektor 4 pinowy X518. Do tych lużnych przewodów to już schemat potrzebny. Zasilanie radia to: (+) stały kabel czerwonobiały (+) ACC kabel fioletowobiały (-) masa kabel brązowy Edytowane 17 Grudnia 2011 przez Dziki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alergik Opublikowano 17 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 Czyli w momencie braku tego [(+) ACC kabel fioletowobiały] z instalacji to trzeba będzie między kostką, a radiem połączyć plus stały z plusem po stacyjce żeby radio dostawało prąd cały czas na oba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi