Kempes Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 Witam mam pytanko. Ma ktorys z kolego forumowiczow Plyte z PL mapa do NAVI Business, Jest to nawigacja orginalna z w kaseciaku. Za podeslanie Pliku bylbym wdzieczny. Pozdrawiam i dzieki z gory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 możliwe ,że JARO ci pomoże w tym<bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 15 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 Jaki czytnik? Jaki wyświtlacz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kempes Opublikowano 28 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 Wyswietlacz- to maly ekran w radiu. a czytnik?gdzie mozna to wyczytac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 najlepiej zrob zdjecia nawi i czytnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Wyswietlacz- to maly ekran w radiu. a czytnik?gdzie mozna to wyczytac? ...a więc masz małą navi... Czytnik masz na dvd? Co jest na nim napisane? Masz go w bagażniku... Jak jest na nim dvd to jest to mkIV, jak cd to mkIII. Daj cynk. Mapy mam i na mkIII i IV, spolszczenie nie wiem czemu, ale to które mam nie chodzi (sprawdzałem u znajomego i nie spolszczyło...). Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kempes Opublikowano 1 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 a wiec mam ja w bagazniku- jest to DVD. Pisze na niej Navigation System. Chodzi mi o aktualna europy i polska nie musi byc Pl jezyk. Z gory dziekuje za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi