Jaro Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 Jak w tytule, kupię felgi stalowe do fiesty mk7. Stan idealny. Cena niższa niż nowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 Niedawno sprzedałem alusy 15' z zimówkami za 600zł lolol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 14 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 No widzisz. Szkoda, bo może by pasowały... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 Niedawno sprzedałem alusy 15' z zimówkami za 600zł Chwalić to się każdy możelolol Sebo, uruchom kontakty;) popytaj:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 14 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 Ale stan ma być igiełka, bo nie będą pasowały do reszty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 do jakiej reszty , bume zamieniłeś lolol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 14 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 Ja nie, ale to jest nowy nabytek mojego taty. Czarna titanium Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 A to jak czarna to mam coś dla Ciebie , niech Tata podrapie się po kielni i bierze te cacka z Rs-a 16cali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 15 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 Odpada, bo ona stoi na 16 alu oryginalnych z letnimi oponami, a na zimę ma być 15", wiadomo jakby trafił alu w dobrej cenie to też mogłyby być, ale ogólnie szukam za stalówkami... a opony tylko nowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi