Nev Opublikowano 9 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2018 taaaa ten sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StormRider Opublikowano 9 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2018 Poczytałem trochę niemieckie fora i z tego co tam wyczytałem to zarówno Van Wezel, Prasco (premium), Diederichs, Johns Autoteile i coś tam jeszcze są robione w Tajwanie. Każdy z nich ma tyle samo dobrych i złych opinii. Pojedyncze głosy chwaliły Diederichs i Van Wezel, ale znowu gdzie indziej te same firmy były wymieniane wśród tych kiepskich. Główny zarzut to oczywiście spasowanie i ponoć ostro zakończone krawędzie/cieńsza blacha. W ASO koło 1,2k zł. Ktoś ma dojścia i znizki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szocha1991 Opublikowano 10 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 Zależy od podejścia do samochodu, jak nie robisz projektu na zloty to kupuj, a jak jesteś pedantem i to auto niedzielne, to jednak musi wyglądać dobrze, więc wtedy szukałbym oryginału. A ciekawe ile ASO woła? Ktoś wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 10 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 6 minut temu, szocha1991 napisał: A ciekawe ile ASO woła? Ktoś wie? 16 godzin temu, StormRider napisał: W ASO koło 1,2k zł. Ktoś ma dojścia i znizki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szocha1991 Opublikowano 10 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 A dobra, nie zauważyłem, Hmm jakbyu ze żnikami zeszło niżej tysia to powiem szczerze, że jak ktoś buduje gruby projekt to cena akceptowalna uważam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StormRider Opublikowano 10 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 (edytowane) 7 godzin temu, szocha1991 napisał: A dobra, nie zauważyłem, Hmm jakbyu ze żnikami zeszło niżej tysia to powiem szczerze, że jak ktoś buduje gruby projekt to cena akceptowalna uważam. O tutaj mają chyba najniższą cenę (online):https://www.aso-bmw.pl/product/view/id/29550/ Nie wiem czemu, ale po zalogowaniu się na konto gdzie mam zniżki na inne części (zniżka za podanie nick'u z forum przy rejestracji), na błotnik akurat nie ma wpływu. 600-800 zł to by była dobra cena, bo to już by miało sens nawet nie planując auta zostawić na nie wiadomo ile lat. 900-1000zł? To już tak jak napisałeś grubszy projekt albo plan na X lat do przodu. 1100-1200zł? Nie wiem, może kupić na zapas, schować i sprzedać drożej jak już dostanie nowego będzie graniczyć z cudem Ok, jednak tutaj jest taniej:https://czescidobmw.pl/partscatalogue/41357042323-oryginal-bmw,11-41357042323-FOEBMW-0-0-41357042323.aspx Edytowane 10 Lutego 2018 przez StormRider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 10 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 a zapytajcie się Krzyśka, admina, ile u niego by było. Dla nas zawsze ma jakiś mały rabacik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szocha1991 Opublikowano 10 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 Właśnie, może przy kilku sztukach coś by ogarnął, na pewno nie tylko Ty byłbyś chętny na oryginalny błotnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi