nollan Opublikowano 12 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 Witam mam problem z PDC. Miałem uszkodzony jeden czujnik wymieniłem kolega ma kompa z programem podpiąłem się pod niego i wyskoczyło ze nie może sie połączyć z modułem. Wie ktoś gdzie może jest ten moduł? ?Dodam ze robiłem test dotykowy i impulsy przeskakują. I że nie mam modułu od pompy abs . Moje BMW to E39 528 kombi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 12 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 Moduł od pdc to chyba jest w bagażniku. Spróbuj poszukać na realoem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 12 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 brak modułu ABS może blokować komunikacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nollan Opublikowano 12 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 Dobra najpierw zamontuje sterownik abs a później z tym będę walczył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 ale czujniki miałeś wcześniej? Jaki program i jaki interfejs. Mój Viaken tez miał problemy z widzeniem niektórych modułów przy konkretnej wilgotności powietrza, temperaturze, stopnia upojenia kierowcy:) - nie wiem od czego to zależało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 stopnia upojenia kierowcy podstawowych praw diagnostyki nie przestrzegasz,bez piwa nie podchodź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 nie wiem od czego to zależało od stopnia upojenia kierowcy:) hahalolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 JAk boga kocham. Xenon jest, a LCM nie widzi. poduszek więcej niż w stołowym, a nie ma sterownika. Za chwilę wszystko jest. Brakowało tylko komunikatu "next beer please" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi