Gość dirty.73 Opublikowano 12 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 czy ktoś u nas potrafi ładnie rysować?mógłby wrzucać swoje prace,bo to co tu zobaczyłem,to...no koleś mnie zabił,a mercedes i corvettauklon_bmw http://bmw5er.pl/viewtopic.php?t=23132&postdays=0&postorder=asc&start=0 obejrzyjcie kilka jego prac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 12 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 Dirty wrzuć foty luzem bo nie wszyscy mają konto na 5er ..... ja np. nie mam :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 12 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 rysunki Marcin 660V12,myśle,że się nie obrazi,za wrzucenie ich tu [ATTACH=CONFIG]17660[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]17661[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]17662[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]17663[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]17664[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]17665[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 12 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 No za***ioza te rysunki , pełen szacun dla autora :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 12 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 malunki zajefajne, ja gorsze zdjęcia robię :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Wujek samo Zło_ Opublikowano 12 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 eeeeee nooooo ten tegoooo yyyyyy Fajne -bardzo fajne. Można sobie u autora jakaś fajna grafikę zamówić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 12 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 chłopak z 5er,można pisać na PW do niego i pytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANIO Opublikowano 12 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 te rysunek czarnej e34 jest rewelacyjny :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 12 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 superuklon_bmw robi mega wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 12 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 Rysunki rewelacja. Chciałbym taki mojej ślicznotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 A mi się zdaje że to zwykłe foto przerobione na rysunki- to tylko moje skromne zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Tak jak Tazunio pisze, ja robie gorsze foty aparatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomson Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 A mi się zdaje że to zwykłe foto przerobione na rysunki- to tylko moje skromne zdanie Podpisuje się pod tym .Też uważam że to fake : Jaro pisał ze chce rysunek Proszę bardzo. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Gadacie, to jest narysowane bankowo ludzie mają talenty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korni8808 Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Podpisuje się pod tym .Też uważam że to fake : Jaro pisał ze chce rysunek Proszę bardzo. Zaklęcia w PSie Ci się pomyliły To wygląda co najwyżej na akwarelę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Mi najbardziej "śmierdz" skrzydlaty merc i korweta- merc coś szczegółu płotka- jakies czujniki i idealne logo, korveta ma odbicia innej furu na boku i tez jest dużo pierdół których rysomnik nie daje. Dla mnie to przerobione foty na kompie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 To wygląda co najwyżej na akwarelę akwarela nie akwarela ale co sam namalował farbkami- nie zeby sprawdzic kolesia mozna poprosić o rysynek danej fury/ swojej foty i zobaczyc jak to bedzie na kartce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 coś podchodzą mi te rysunki Hdr-ami , photo-shopami i takimi tam , a jeśli to rysunki to wielki szacun dla autora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Wujek samo Zło_ Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Znałem kiedyś chłopaczka który rysował za zdjęć- nie miał jako takiej wyobraźni żeby rysować "z głowy". A ze zdjęć tworzył cuda. Talent to talent nie ważne czy odtwarza z gotowca czy z rysuje sam. Co innego gdy w gre wchodzi ingerencja jakimś programem graficznym. Zwróćcie uwagę że motyw z e30 jest przedstawiony jak powstaje krok po kroku- przynajmniej ja to tak widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GleN Opublikowano 18 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Tablet, dobrze dobrane pędzle i naprzód...ale sam program nie namaluje/narysuje, trzeba mieć rękę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 18 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Jeśli kolo nie używa do tego nic elektronicznego to wielki szacunek za to.Ale czuje,że to jak chiccoo pisze to przeróbki zdjęć a czarno biały mercedes to ze zdjęcia czarnobiałego...Gdyby sam tak malował to miałby prace jako projektant samochodów w jednej z marek...np <bmw> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 18 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 jesli chodzi o rysunki marcina ktore mozna zobaczyc na poczatku tematu to nie jest to zaden fake. on autentycznie je rysuje. dobry znajomy mojego kumpla- widzialem jego prace na etapie powstawania. wielki szacun za talent... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 ale nie dziw się niedowiarkom,te rysunki to mistrzostwo świata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 Czy robił sam czy z pomocą to nie z mienia faktu, że zawsze liczy się efekt końcowy, a ten jest zaje...fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 17 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 [ATTACH=CONFIG]18381[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]18382[/ATTACH]tym razem m5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi