tazunio Opublikowano 12 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 siemka, nic cie to nie kosztuje, zabierze 5sec... a dobry uczynek u Szefa wszytskich szefow donotowany;) http://tablica.pl/nakarm-psa/ranking/ klikajcie raz dziennie, Wy od tego nie zbiedniejecie, duzo czasu nie stracicie, sponsor fundnie karme, pies sie naje i bedzie GIT MAJONEZ happy_bmw 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 12 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 strona w ulubionych <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 12 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 Gdybym mogła to wzieła bym wszystkie pieski, takie kochane mordki mają .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 12 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 Nakarmiona. Szacun za stronke.. <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neophyte Opublikowano 12 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 dla psiaków wszystko :bmwsexemofg3: będę klikał codzień, żeby biedaki nie głodowały. ostatnio też do pobliskiego schroniska wyiozłem trochę niepotrzebnych kołder, poduch i narzut. bynajmniej co niektórym mam nadzieję, że będzie cieplej w budzie :dance: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 12 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 szacuuuun za strone,mam dwa psiaki,kundelki w domu,jak bym mógł,to,eeeh,jak Pola napisała,kochane,uczciwe mordki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 12 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 Ja juz 2 psy wzialem ze schroniska, strasznie wierne stworzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 12 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 czechu,nie mam oczywiście nic przeciwko rasowym psom,ale za kundelki dałbym się pokroić,tak przywiązanych i oddanych psów to chyba nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bultan Opublikowano 12 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 klik ,klik mogę tak przez cały dzień ,będziemy z żoną klikać na zmianę w wolnych chwilach.Stronaka za******tauklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi