bobik1987 Opublikowano 11 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 (edytowane) problem na benzynie bmw odpala nie ma problemu wkręca się na obroty ale na luzie gdy chcę ruszyć kaplica dławi się gaśnie nie ma siły ruszyć kilka prób ruszenia i problem znika sam normalnie idzie dzieje się tak po każdorazowym odpaleniu Edytowane 2 Stycznia 2012 przez bobik1987 problem 1 rozwiązany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 11 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 można sprawdzić fajki czy nie mają przebicia!! masz m30?? to przewody sprawdź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobik1987 Opublikowano 11 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 (edytowane) tak m30b35 to ich bolączka??? pali na dotyk ale czuć że nie ma mocy przy ruszaniu pózniej idzie ale też tak bez rewelki jakby brakowało 1 baniaka własnie Edytowane 11 Grudnia 2011 przez bobik1987 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość e34t Opublikowano 11 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 Przedewszystkim sprawdź świece która źle pali potem można szukać dalej. Może to być kilka przyczyn :świece, przewody ,albo któraś z podciśnieniówek czasem i tak bywa. W jednym aucie tam miałem że nie palił cylinder od strony serwa (okazało się że przewód był tak sparciały że chamulce były słabe i silnik dostawał lewe powietrze i nie palił na ten gar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 11 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 najlepiej idz teraz i go odpal(musi być ciemno).............. otwórz maske i zobacz czy nie latają iskry po przewodach WN.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobik1987 Opublikowano 11 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 (edytowane) dzięki dobrzy ludzie jutro od tego zaczne sprawdze przewody czy nie świecą widze że koledzy z bliska ja mam 6 km do jelcza laskowic autko kupiłem w niedziele zeszłą w bierutowie gość ma jeszcze e32 730 wymieniałem stare świeczki na nowe to niby były ok bialutkie ale coś mi się zdaje że 2 były inne nie od kompletu Edytowane 11 Grudnia 2011 przez bobik1987 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N0name Opublikowano 11 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 zasadnicze pytanie-od kiedy autko slabo jedzie-czy przed wymiana swiec tez byla slaba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 12 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 Codziennie latam na trasie JL-Wrocław także Chrząstawa niemal po trasie:) Pooglądaj świece,kable. Wypadanie zapłonu wyczuwa się łatwo pod obciążeniem wiec najlepiej przy rozpędzaniu i wciskaniu do dechy na 5ce przy 60km/h. Stań przy dwururce i słuchaj-przypierduje? W kabinie uchyl szyby-słychać wyraźnie przy dodawaniu gazu że chodzi jak traktor-Dyn dyn dyn? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobik1987 Opublikowano 12 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 dzisiaj sprawdzałem kable nie świeca ale chyba znalazłem pękła kopułka na zasilającym króćcu z cewki do kopułki trzyma się na blaszce tylko chyba idzie dalej do kamienia w kopułce zamawiam dziś kopułke i palec może to winowajca jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobik1987 Opublikowano 14 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 (edytowane) kable nowe kopułka palec świeczki bremi dla odmiany teraz faluje chodzi chwile równo faluje i znów spokuj jakieś sugestie?? wymyłem krokowca jest lepiej idzie już jakoś z niskich obrotów ale zauważyłem że jak np jade 90 km na godzine na 4 czy innym biegu i puszcze gaz to szarpie autem czasem podobnie jak jade za autem stałą prędkością jakby się dusił i szarpie może to wina tego krokowca albo czujnik na przepustnicy? Edytowane 14 Grudnia 2011 przez bobik1987 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi