tazunio Opublikowano 11 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 siemka, jakie kupić żarniki do e46, jakieś markowe po 150zł, czy tanie Chinole za 15zł? czyli czy markowy żarnik jest 10 razy lepszy i 10 razy dłużej pożyje niż żarnik za 15 zeta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 11 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 Załatwie Ci po kosztach, ale niech Forest tez sie wypowie czy są one dobre, ja używam na dwóch autach i jest jak trzeba. Oryginalne D2S w kartonikach Mercedesa. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian 520I Opublikowano 11 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 Oryginalne D2S w kartonikach Mercedesa. Oryginalne D2S:lol: bo w kartoniku Mercedesa. Mercedes pakuje tam zwyklego markowego Philipsa i tyle. w servise 500zł za D2S a na allegro... http://moto.allegro.pl/d2s-philips-mercedes-slk-zarniki-xenon-xenonowe-i1953466210.html Z nr katalogowym mietka.A jesli chodzi o światło to jesli odbiega nawet troche od oryginału to ciężko to zauważyć jak są oba nowe(sprawdzałem:)).Co do żywotności...??? fakt oryginał przeżyje z 2-3 chinskie podróby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 11 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 No właśnie takie, montowałem je do dwoch BMW i jezdzimy do dzis, Forest bral 3 komplety i jedne chyba dla siebie.. chyba też jeździ na nich do dziś.... ale cena po kosztach mówiłem w ramach dobrej współpracy polsko Zawidowskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 11 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 http://moto.allegro.pl/zarnik-xenon-palnik-zarowka-d2s-d2r-max-gear-i1931887747.html ja kupowałem ok rok temu z tej firmy o wiele lepsze niż Philipsy co miałem , no ale ori były 4300k a te kupiłem 6000k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 11 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 Te od Kevina - za***ioza. Raz jeszcze dzięki happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 11 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 Ja kupiłem 4300 jakiś zamiennik. Póki co jeżdżę już prawie 2 lata i jest oki Teraz jakbym brał to 5000k albo 6000k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo_wrc Opublikowano 11 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 Kevin masz jeszcze te po kosztach ?? Bo mi w 7er juz jeden umiera i potrzebował bym dwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 12 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 A ja kupilem najtansze jakie byly (80zl szt.), roznica w kosztach ogromna a swieca bdb. Jak padna zbyt szybko to wtedy zaloze jakies drozsze, wtedy sie okaze, czy lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 12 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 Przemo no coś tam by było . To git Foreścik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 13 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 (edytowane) moje swiatla jeszcze swieca, ale maja rozna barwe, lewy jest zoltawy, prawy blekitny zrobie test i zamowie najtansze jakie sa na allego, jesli sie posypia kupie lepsze... edit. zarnik w e46 to d2s ? dobrze mysle Edytowane 13 Grudnia 2011 przez tazunio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Tak D2S, ale serio polecam te co mogę załatwić i bedzie luks. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Tazunio nie kupuj żadnego shitu, ja na nich latam jakiś rok i jest OK, nawet Majewskiemu załatwiałem te same Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 moje swiatla jeszcze swieca, ale maja rozna barwe, lewy jest zoltawy, prawy blekitnyzrobie test i zamowie najtansze jakie sa na allego, jesli sie posypia kupie lepsze... edit. zarnik w e46 to d2s ? dobrze mysle Na najtańszy badziew szkoda siana, jak zamiennik to tak chociaż po środku stawki ale jak masz okazję to bierz od Kevina, przynajmniej będziesz miał pewniaki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 13 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 hehe pewnie po tym co pisaliście bym zamówił od Kevina, ale... chyba wykrakałem i lewy dzisiaj zaczął przerywać, więc kupić coś muszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 No to kup, ale nie najtańszy szit... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 moje swiatla jeszcze swieca, ale maja rozna barwe, lewy jest zoltawy, prawy blekitny Jeśli światło zmienia barwę na niebieskawą - żarnik powoli odchodzi na emeryturę i wkrótce nastąpi zgon. No i nastąpił. ZUS byłby szczęśliwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 13 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 zakupione żarniki Philipsa d2s 85122+ (4800K) nie były najtańsze :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 zakupione żarniki Philipsa d2s 85122+ (4800K) nie były najtańsze :-P No i spoko. Też się nad nimi zastanawiałem. A więc będzie opinia czy są warte swojej ceny Czekam na relację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldeni20 Opublikowano 31 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Moze odkopię a co mi tam.. Jakie teraz żarniki montujecie patrząc troszkę po taniości? :bag: bo Styling 162 musi być ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleyone Opublikowano 31 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 była ostatnio o tym gorąca dyskusja, pół forum jezdzi na maxgearach, chyba nikt nie narzeka http://www.maxbimmer.pl/f69/wyb%F3r-%BFarnika-ksenonowego-24895/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi