scrooge Opublikowano 11 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 Hej, Mam gorącą prośbę do osób z Wrocławia, którzy mają w swoim e46 felgi w rozmiarze 18 lub 19 cali. Zmieniłem niedawno zawieszenie i mam spore obawy że letnia felga ( planuje właśnie kupić 18/19" ) będzie tarła o nadkole. Na chwilę obecną moje zimwki chowają się głęboko w nadkolu i nie wygląda to zbyt pięknie no a tym samym nie mam jak sprawdzić czy nie będzie nic tarło przy innym ET. Chodzi mi jedynie o kwestie przymiarki dwóch kół na jedną stronę. Jakby co to mam sporo miejsca w "dość" ciepłym garażu podziemnym. Oczywiście duże bmw_beer dla chętnego :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 11 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 No ja za daleko mieszkam, ale wszystko jest kwestią et i ile masz tego obniżenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 11 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 Mam 19stki luzem z oponami wiec zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scrooge Opublikowano 13 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 No ja za daleko mieszkam, ale wszystko jest kwestią et i ile masz tego obniżenia... Niby kurde miało być 30mm z tyłu i 45mm z przodu a wyszło 60 i 70. A sprężyny dobrane pod silnik i nadwozie( eibach pro kit). :? Na letni sezon będę chciał wsadzić jakiś oryginał od e46 np takie coś: Mam 19stki luzem z oponami wiec zapraszam. Napisałem na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi