Gość Mordulec Opublikowano 11 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 w 100% się zgadzam z tym co wkleiłeś Kosa325i .... A tutaj Cejrowski sprzed kilku lat : [video=youtube;iMzHPGGQ2zI] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GleN Opublikowano 11 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 Jak myślicie-kalkuluje się jeszcze wyjeżdżać do "Republiki brytyjskiej"? :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 11 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 Jak myślicie-kalkuluje się jeszcze wyjeżdżać do "Republiki brytyjskiej"? :lol: Wydaje mi się , że Anglicy dobrze na tym wyjdą że nie poparli tego kołchozu :grill: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 11 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 tylko anglicy sa chyba na troche innych prawach, prawie nic nie wnosza a rzadaja jeszcze wiecej nie jestem pewien i moge sie mylic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 11 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 Jak myślicie-kalkuluje się jeszcze wyjeżdżać do "Republiki brytyjskiej"? :lol: Ja właśnie przeprowadzam kalkulacje. Bo tutaj, to jak się nie obrócisz tak (_!_) z tyłu, ale to raczej temat na osobna dyskusję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 11 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 A tutaj Cejrowski sprzed kilku lat : to mi się podoba Koluniu ma swoje zdanie i to bardzo mądrze gada:) polać mu bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi