Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

Rekomendowane odpowiedzi

A takie podejdzie bezbolesnie?

http://moto.allegro.pl/felgi-bmw-16-et-34-okazja-i1963527290.html

od e46/e36, czyli otwor pasuje jak ulal. Zalezy mi na najwiekszym et, ale zeby jezdizlo bez jakiejkolwiek mozliwosci tarcia od wew..

Dyziu, dystansow nie bede uzywal ;)

Edytowane przez woz

będzie tarło o macphersona.
z przodu czy z tyłu

fak ,ale do****łem

lolollolollolol

A takie podejdzie bezbolesnie?

http://moto.allegro.pl/felgi-bmw-16-et-34-okazja-i1963527290.html

od e46/e36, czyli otwor pasuje jak ulal. Zalezy mi na najwiekszym et, ale zeby jezdizlo bez jakiejkolwiek mozliwosci tarcia od wew..

Dyziu, dystansow nie bede uzywal :wink:

7j et34 będzie głęboko prawie tak samo jak 8j et20,więc ok

ale nie rozumiem wcale Twojej koncepcji??:) najpierw kupiłeś bbs i były za głęboko!! to dystanse żeby wyrównać z błotnikiem...

teraz jak kupisz stal z dużym ET to jeszcze bardziej będzie schowane koło w błotniku!!!:);)

to tak jak mój kumpel,który mówi,że go bolą plecy od betonowego zawiasu,a na zime założył 17"...............bo wygląda:lol:

fak ,ale do****łem

lolollolollolol

7j et34 będzie głęboko prawie tak samo jak 8j et20,więc ok

Nie wiem czy świadomie czy nie , ale tak nie do końca do*****eś

Bo w E34 i E32 przecież masz macphersona i z tyłu i z przodu ....

ale nie rozumiem wcale Twojej koncepcji??:) najpierw kupiłeś bbs i były za głęboko!! to dystanse żeby wyrównać z błotnikiem...

teraz jak kupisz stal z dużym ET to jeszcze bardziej będzie schowane koło w błotniku!!!:);)

Spoko Dyziu, jest pomysl. Jak cokolwiek sie wyklaruje to wtedy rozjasnie sprawe ;)

to tak jak mój kumpel,który mówi,że go bolą plecy od betonowego zawiasu,a na zime założył 17"...............bo wygląda:lol:

Spoko, tylko ze po pierwze nie mam betonowego zawiasu, a po drugie mowimy tutaj o 16. Przez caly sezon kombinujemy zeby nasze fury dobrze wygladaly w lecie na alusach, co czemu w zimie ma wygladac jak gowno za przeporszeniem, ktorego widok kuje nas w galy? Fura ma wygladac i tyle i jesli jest opcja, zeby nawet a tych 16 wygladal jak nalezy, to czemu nie? ;)

czyzbys planowal cos nieprzyzwoicie szerokiego, cos o czym wczoraj gadalismy :D

Tylko nie psuj niespodzianki amigo ;)

W swojej e34 jezdzilem na kolach zimowych z e46 ale mialem dystanse ok 1 cm, rano sprawdze jakie tam mialem et

Sent from my GT-P7500 using Tapatalk

gdzies na google dorwalem sie do jakiegos forum, gdzie koles napisal wprost ze zalozyl do e34 zapasowe kolo od e36/e46 (czyli ET w okolicach 47). Opona od wewnatrz tarla naprawde mocno, wiec mysle ze to nie przejdzie. Jutro we Wrocku jade przymierzyc ET34, ale tutaj mysle ze powinno byc ok.