Dyziu Opublikowano 16 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 D1 Mati poszło się j...ćlolol:confused::confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 16 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 D1 Mati poszło się j...ćlolol:confused::confused: na jakis czas napewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 16 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 na jakis czas napewno To ja Ci powiem tak - nie sprzedawaj tej qp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 17 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 Ja czekam, az wprowadza zmiany w tym temacie, a niby maja byc, tylko jak zwykle do konca nie wiadomo kiedy, a wtedy na bank powracam do P7CZEHU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 18 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 To ja Ci powiem tak - nie sprzedawaj tej qp w sumie to przez paer najblizszych lat nie mam takiego zaiaru sa ambitne plany jak bedzie jakas luzna kasa to chyba sie skusze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 Najpierw radze pomodzic, bo jak wywalisz kase na blachy to po jakims miechu bedziesz zalowal, ze do czegos tej kasy nie dolozyles a sporo za nia mozna zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi