MAZI-BKP Opublikowano 8 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 Przedstawiam wam początki mojej kolekcji Na początku kupiłem kilka małych modeli 1:61 Są to BMW 6 Series BMW 5 Series BMW M3 BMW X5 BMW Z8 COUPE Lecz przyszedł czas na coś większego Zamówiłem pierwsze BMW w skali 1:18 oto i one :smile: BMW M5 I z Zieloną siostrą BMW 645Ci 320IS RC teraz z nowymi felgami tu z całą resztą sióstr A teraz cała kolekcja tak jak pisałem ostatnio Jak na razie kolekcja nie została powiększona Ale jak wiadome zbliża się lato więc zacząłem przygotowywać mojego IS'a RC Pierwsze co no to wyczyszczenie,auto zostało rozebrane na czynniki pierwsze Po tym zostało złożone i po jakimś czasie IS'a Dostała nowe zawieszonko Przypomnę jak wyglądał na początku przód ponieważ tył został tak jak był zrobiłem mu klasycznego Klina Przód niżej Tył wyżej Gdy założyłem zawieszenie było tak No a tak tył ( zostały postawione koła pod lekkim kontem) Lecz no niestety przód musiał iść troszkę do góry ponieważ nie dało się skręcać Teraz wygląda tak To wszystko jak na dziś mam jeszcze czerwone Z4 i małą X3 ale nie mam fotek :haah: Sorki że aż tyle tego POZDRAWIAM MAZI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasior Opublikowano 8 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 Rewelacyjne samochodziki M6 świetnie wykonana środek rewelka nawet sprzęt audio ładnie zrobili No i najlepsza E90 do driftu kiedyś sobie też kupię i musi to byś beema Gratuluję fajny składzik. <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 8 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 wow, gratuluje kolekcji na tej fotce gdzie m5 i m6 stoja z otwartymi maskami, gdyby nie swieczka w tle to na pierwszy rzut oka pomyslalbym ze to prawdziwe fury kiedys musze sobie kupic taki model bmw do driftu swietna zabawka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi