Zayec Opublikowano 13 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 mam pytanie dotyczace tegoz modelu amianowicie jego ukladu napedowego,czy ma wiele mankamentow?czy jak sie cos zepsuje to ciezko o fanty,jak z naprawa?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 Wiem ze jest cieeezko z gratami do E30 4x4 ... I ze czesci moga byc bardzo kosztowne , ale co do sprawowania Ci nie pomoge bo nie znam odpowiedz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zayec Opublikowano 14 Września 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 dzieki,holercia bo mam wtym momencie 1.6 kombi, i co zatym idzie niedosyt:( jka myslisz 2.0 by styklo?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 dzieki,holercia bo mam wtym momencie 1.6 kombi, i co zatym idzie niedosyt:( jka myslisz 2.0 by styklo?? Powiem Ci ze aktualnie mam 2,0 i nie jestem z niego zadowlony ze wzgledu na to ze mialem 2,5 coupe itd ... Spalanie mam takie same jak w 2,5 , a nie jezdzi tak jak 2,5 brakuje tych 40koni i momentu wiekszego ... Szukal bym 2,5 jak chcesz touringa widzialem kilka okazji ludzie sprzedawali lecz tanie one nie sa . Zalezy do czego potrzebujesz to auto , znowu az takiej złej tragedi nie ma z tym 2,0 to moze byc tylko moje zdanie bo jezdzilem mocniejszymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 2.5l, ale polecalbym tez 2.7l Ete moc jak w 2.0, ale moment 230Nm nadrabia wszytsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki730i Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 z tego co wiem to slaby jest łańcuch w reduktorze,czesto sie wyciaga.a reszta tak jak w zwyklym e30, zgratami troche ciezko,ale da sie trafić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zayec Opublikowano 15 Września 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 oxstylE a gdzie widziales 2,5 ale tylko na tyl??jka masz jakies stronki to zapodaj tylko nie z Rajhu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 15 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 E30 325i Touring automat Zwykl niedrogie ... E30 325i Touring Drogi ale wart ceny gosc wlozyl troche pracy w nia , widzialem ja na zywo idealna Aktualnie znalazlem tylko juz te dwie na szybko ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zayec Opublikowano 16 Września 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2006 no ta 2ga jest swietna,cena tyz:D ale jeszcze niedlamnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi