Jaro Opublikowano 8 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 Na wstępie chciałbym napisać, że wiem że o żarówkach było kilka tematów, ale w sumie dotyczyły bardziej żarówek do jazdy "normalnej"... Otóż mam pytanie, jakie macie żarówki i jakie byście polecili do halogenów. W moim przypadku są to hb4. Generalnie chodzi mi o uzyskanie albo efektu jak najjaśniejszego (nie chcę hidów) lub ewentualnie kręciłby mnie kolor żółty typowo na mgłę... Zastanawiam się między diodowymi a zwykłymi i oklejeniem z zewnątrz folią żółtą. A jak Wy drodzy koledzy widzicie kwestię oświetlenia halogenowego.... wybieramy lans, moc czy funkcjonalność na mgłę? :confused: pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 8 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 u mnie bardziej stawiał bym na wygląd !! na halogenach rzadko jeżdżę!! niewiem jak by wyglądały żółte klosze w e46?? ale w dobrze zrobionym kebabie to świetnie to wygląda!!:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 8 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 na halogeny,Jaro,ja bym wybrał funkcjonalność,światła to światła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 8 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 No i właśnie dlatego nie bardzo chcę hidy. Wygląd i moc świecenia super. Ostatnio Bastars to zmontował i jest oki, ale we mgle to nie wydaje mi się żeby było tak super. Dlatego pomysł na żółte, ale jak to przypasi w mojej furce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 8 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 żółte znowu mi się nie widzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 8 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 No właśnie. Dlatego mój temat, bo mam dylemat jak załatwić sprawę... Wiadomo, że tak naprawdę halogeny potrzebujemy kilka razy w roku i dlatego nie wiem, czy patrzeć na funkcjonalność czy image Bo tak w sumie to bym coś pomodził ... :dance: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 8 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 moje zdanie jest takie,używamy ich rzadko,ale jak są potrzebne,to mają mi porządnie oświetlić droge,nie raz już zdarzało się,że jechałem w takim mleku ,że głowa boli,i wtedy się cieszyłem,że mam takie dobre halogeny:lol:zamiast modzić,zainwestowałbym,w porządne żarówki,no ale ja dziadkowóz jestem:-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 8 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 Znalazłem tylko takie coś jak to może wyglądać w e46:) za wiele nie ma takich lampek:) możesz okleić folią to Cię w sumie prawie nic nie kosztuje:) a jak się nie spodoba to zawsze możesz ją odkleić:!!!:4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 8 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 W sumie to masz rację Dyziu. Zawsze można odkleić. Dlatego chyba zaryzykuję i zobaczymy jak to będzie wyglądać... Dirty nie ma powodów do chwalenia, ale ze mnie to też już w sumie dziadkowóz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 8 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 możesz okleić folią Dlatego chyba zaryzykuję i zobaczymy jak to będzie wyglądać... ale to się ma nijak do funkcjonalności,sam tak miałem i lipa ze świeceniem,folia tylko i wyłącznie do "lansu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 8 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 A jak dam folię i żarówkę smd high power led to może będzie lans i mocne świecenie we mgle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 8 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 a widziałeś jak boczek skwierczy na patelni :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 8 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 a widziałeś jak boczek skwierczy na patelni :?: ...widziałem...ale co to ma do halogenów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 8 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 Żółtaczka przy Twoim kolorze fury będzie fajnie się komponować , myślę że możesz zapodać folię lub żarówki, np w tej firmie były dostępne żółte żarówki http://jafra.home.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 8 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 Do Świąt kiepsko stoję z czasem, ale po napewno spróbuję A w tej firmie szukałem, bo mają ofertę na allegro, ale żółtych nie znalazłem, dlatego pozostaje mi folia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 8 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 a takie rozwiazanie ? wiem, ze hid'a niechcesz ale ten swieci na zolto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 8 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 No powiem Ci Nem, że to jest jakieś rozwiązanie. Wezmę to pod uwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 8 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 mysle ze folia to dobry pomysl zawsze przeciez mozesz ja odkleic ale wydaje mi sie ze nie bedzie takiej potrzeby co do zarowki to ja jednak stawialbym na lans- jak sam pisales haloenow uzywamy pare razy do roku dlatego mysle ze jak dasz folie to wszystko jedno jakie zarowki wsadzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 8 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 w e34 nie miałem halogenów i jakoś żyje:) hehe są też dostępne całe lampy (halogeny)z żółtym szkłem do m paka:):drool:<bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Nie wiem jak jest u Was, ale jak jest mgla to w zadnym swoim aucie jeszcze nie wlaczalem halogenow, jak dla mnie to nic one nie daja, wiec ja bym postawil na wyglad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 dla ciebie nic,ale inni cie widzą,zresztą,jeśli posiadasz halogeny(przód)i ich nie używasz przt niesprzyjających warunkach -mandacik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 No, ale wg mnie widza mnie tak samo niezaleznie od lamp... W busie w ogole nie mam halogenow i tez mnie widza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 ale zawsze to bezpieczniej(mieć halogeny) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 mieć halogeny No niestety niektorzy za kare powinni miec je odebrane, chyba kazdy wie o czym mowie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 święta prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi