Gość staszek Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Haaaaaa rudą znaleźliście.......ale lusterek w dwóch skrajnie różnych kolorach nie zauważyliście :4: ha ha lusterek nie ale brak tylnej blachy to już w Oławie wpadło mi w oko myślałem ze po drodze zgubiłeś a tu zajumali pewnie dresy he he:4::4:happy_bmw:bmwsexemofg3: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia1419 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 (edytowane) Po sylwestrowej gorączce i wielu % doszedłem już do siebie i wrzucam kilka fotek które ostatnio zrobiłem:) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us [/url [/url] Uploaded with ImageSh Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Edytowane 2 Stycznia 2012 przez wisnia1419 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekBMW3C Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Widzę fajny spocik mnie ominą ,siła wyższa czasami tak bywa.Wszystkiego dobrego życzę wszystkim klubowiczom w nowym roku.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 My z Ewa również dziękujemy za fajoski spocik. Pogoda nas nie rozpieszcza ale to już będzie chyba taka tradycja jak popatrzę na poprzedni noworoczny spot Moja fura się nawet załapała na fotkę hehehe @Wujek - Kupuj sprzęt do wycieraczek i montujemy BMW E30 Headlight wash wiper, kit. | eBay Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi