tazunio Opublikowano 31 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 dobrze, że wpadłem... pogadałem, upiłem się szampanem bez alkoholu przez co zapomniałem robić zdjęć :-P mam kilka nowych informacji na temat wynalazku o nazwie e46, więc nowy sezon (mam nadzieję) będzie udany Życzę wszystkim dobrej zabawy Sylwestrowej (zarówno tej w domu z Żoną/Dziewczyną jak i tej na sali balowej) :party: ps. Wielkie dzięki dla Foresta, że mnie poprowadził za rączkę do Lubina pozdro i do następnego spotkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 31 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 (edytowane) My również dziękujemy wszystkim za spota ,ludzi jak zwykle najechało się co nie miara [pomimo pogody], drogę powrotna mieliśmy kiepską bo w Bardzie była taka śnierzyca ,że momentami nie widziałem gdzie jadę! a dziś już po zimie ,zaraz jedziemy z Edzią na nartki ,a ok.19 uderzamy na imprezę! Wszystkim Bimbrom życzymy wszystkiego naj w nowym roku,oby był nie gorszy od tego!!! Do zobaczyska!!!! Edytowane 31 Grudnia 2011 przez PRZEMO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 31 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Ja również dziękuję za miłe spotkanie w doborowym towarzystwie "drechów";) Miło było spotkać się ze "starymi" jaki i poznać "nowe" twarze:) Jeszcze raz dzięki:) I oczywiście szampańskiej zabawy i do zobaczenia w 2012r!!! :party::party::party: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 31 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 a dziś już po zimie ,zaraz jedziemy z Edzią na nartki weź mi gościu nie pisz ze jedziesz na nartki bo mnie nerwica bierze Również dziekuje za za spota fajnie było sie spotkac w takim gronie maniaków marki Dziekuje Forestowi za transport i Danio BMW za bardzo pocieszna afmosfere :lol: Było za***iscie uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nica Opublikowano 31 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Dzięki wielkie za ostatni spocik w tym roku. Mimo ze mi dupka zmarzła zarąbicie to i tak bylo jak zawsze smiesznie......:lol: Jeszcze raz wszystkiego naj naj w Nowym Roku:party::party: !!!!!!!!!!! i szampańskiej imprezki:drunk::drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Wujek samo Zło_ Opublikowano 31 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 W drodze do Wrocka było: ciemno i mokro. We Wrocku było: ciemno, zimno, mokro i wiało jeszcze Dalej w tonie narzekania: wypić se nie mogłem tak jak to zrobił np Dyziu i paru innych (tacy to pożyją- wiem wiem "trzeba się w życiu ustawić) Hamburger w burdel kingu mi się ciągle rozlatywał. Później przejechałem po jakiejś doniczce na parkingu i podrapałem lewy próg. Następnie w drodze do Opola było zimno, wiało, padał śnieg deszcz i inne gó...o. Na a4 stwierdziłem że 1.8 nawet jak rozpędzi się te 160-170 to jest słabe i co z tego że może jeszcze jak obroty są w granicy 3500-4000rpm. co jest mało estetyczne według mnie. Lijo mnie zdołował swoimi wycieraczkami na światłach ( i jeszcze zachwalał jakie to fajne jest i jednocześnie podkreślał że zna ból brudnych świateł w e30) Teraz o myślach z gatunku tych pozytywnych: Trzeba ogarnąć blacharkę a najbardziej klapy, 5 z sześciu bo wygląda to... :bag: Lijo wjechał mi na ambicje swoją e30- te światła to już pominę:4: Trza robić przeszczepa serducha bo bocian fajny jest ale można mieć fajniej. Słuchając wszystkich perypetii związanych z instalacjami LPG, stwierdzam że mam najlepiej. Lepiej być nie może:lol: (wiecie fajnie jest drzeć 170 a zużycie gazu dalej na poziomie 10l elpidżi) żadnych wytrysków elektroniki itd. ...a tak w ogóle to co ja ku...a pie...le Fajnie było pomimo niezbyt znośnej pogody było nas dużo. Kupe nowych twarzy-najbardziej zapamiętałem forumowego trubadura. Może na przyszły zlocik jakaś gitarka albo bałałajka, co by być bardziej rozpoznawalnym:4:. W ogóle było fajnie miło i wszystkiego dobrego w nowym roku 2012. p.s Pamiętajcie, że tegoroczne imprezy tj euro2012 i koniec świata zobowiązują :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jareknes Opublikowano 31 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Faktycznie "Wujek" z klapa cienko Kurcze pociemaku slabe te zdjecia , ale jak juz ktos wczesniej zauwazyl fotograf zemnie cienki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 31 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 W drodze do Wrocka było: ciemno i mokro. We Wrocku było: ciemno, zimno, mokro i wiało jeszcze Dalej w tonie narzekania: wypić se nie mogłem tak jak to zrobił np Dyziu i paru innych (tacy to pożyją- wiem wiem "trzeba się w życiu ustawić) Hamburger w burdel kingu mi się ciągle rozlatywał. Później przejechałem po jakiejś doniczce na parkingu i podrapałem lewy próg. Następnie w drodze do Opola było zimno, wiało, padał śnieg deszcz i inne gó...o. Na a4 stwierdziłem że 1.8 nawet jak rozpędzi się te 160-170 to jest słabe i co z tego że może jeszcze jak obroty są w granicy 3500-4000rpm. co jest mało estetyczne według mnie. Lijo mnie zdołował swoimi wycieraczkami na światłach ( i jeszcze zachwalał jakie to fajne jest i jednocześnie podkreślał że zna ból brudnych świateł w e30) Teraz o myślach z gatunku tych pozytywnych: Trzeba ogarnąć blacharkę a najbardziej klapy, 5 z sześciu bo wygląda to... :bag: Lijo wjechał mi na ambicje swoją e30- te światła to już pominę:4: Trza robić przeszczepa serducha bo bocian fajny jest ale można mieć fajniej. Słuchając wszystkich perypetii związanych z instalacjami LPG, stwierdzam że mam najlepiej. Lepiej być nie może:lol: (wiecie fajnie jest drzeć 170 a zużycie gazu dalej na poziomie 10l elpidżi) żadnych wytrysków elektroniki itd. ...a tak w ogóle to co ja ku...a pie...le Fajnie było pomimo niezbyt znośnej pogody było nas dużo. Kupe nowych twarzy-najbardziej zapamiętałem forumowego trubadura. Może na przyszły zlocik jakaś gitarka albo bałałajka, co by być bardziej rozpoznawalnym:4:. W ogóle było fajnie miło i wszystkiego dobrego w nowym roku 2012. p.s Pamiętajcie, że tegoroczne imprezy tj euro2012 i koniec świata zobowiązują :lol: wujek nie pier**lisz,właśnie wyskrobałeś pierwszego posta,który jest zjadliwy dla zwykłego zjadacza chleba (czyt.forumowicza) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Wujek samo Zło_ Opublikowano 31 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Jareknes no jest tego trochę: klapa to miejscami jest bardzo cienka i to dosłownie; agonia- miałem w Opolu na oku klapę w kolorze ze spojlerem mt2. To jakiś yntelygent wywiózł na złom wraz z reszta samochodu. Drzwi po lewej stronie (dlaczego po lewej a nie po prawej?) szczególnie kierowcy to już trup i śmierdzi w dodatku. Prawa strona jeszcze "jakoś" się uchowała. Jareknes czym Ty żeś robił te zdjęcia że takie szumy na nich? :4: Właśnie zauważyłem pozytywny aspekt braku tablicy z tyłu- anonimowość. Pawelo weź Ty mie tak przy nowym roku wytłumacz gdzie mnie nie możesz zrozumieć i w których momentach- a może jesteś z Grupy Moich Forumowych Oponentów jak "prezes" Mordulec :lol: ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jareknes Opublikowano 31 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Lusterko sony a , zbieram na dobry blysk do niej . Za dnia jest okey ale noca lipa , narazie ogarniam temat na przyklad Matiego "Carbonarra" zalapala sie na dobry obrazek :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 1 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 no niezly jakby byl lepszy blysk to wiecej byloby widac ale fotka fajna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 1 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Dzięki za zbiorowisko w zeszłym roku w grudniu po południu- było elgancko i fajnie poznać nowych ludzików:wink: Pogoda może nei dopisała, ale za to frekfencja bardzo.:dance: No to standardowo do zobaczyska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaskier Opublikowano 1 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 z niecierpliwością czekam na foty ;-)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 1 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Pawelo weź Ty mie tak przy nowym roku wytłumacz gdzie mnie nie możesz zrozumieć i w których momentach- a może jesteś z Grupy Moich Forumowych Oponentów jak "prezes" Mordulec ? o czym do mnie rozmawiasz to rozumiem,ale język twoich filozoficznych dywagacji jest zbyt ciężki jak na forum dyskusyjne bmw :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 1 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 pawelo chyba najnowszego Wiedźmina uskutecznia:-))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 1 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 grać nie grałem,ale przeczytałem wszystko Sapkowskiego z tej serii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Darecki Opublikowano 1 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 panowie wezta sie ku sobie i zrozumcie sie wspolnie aby zgoda i pokuj zaistnial miedzy wami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaskier Opublikowano 1 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 ja na spocie miałem ze sobą cała sagę wiedźminska w bagazniku... oddał kolega, który je wczesniej ode mnie pozyczyl... :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Wujek samo Zło_ Opublikowano 1 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Hehehehe Pawelo nie odpuszczasz :bag: Darecki ale ja mam całkowicie pokojowe nastawienie do Pawła i nie żywię żadnej urazybmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 1 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Faktycznie lipa była ze światłem , ale coś tam cyknęłem : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 1 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jareknes Opublikowano 1 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 nie no Marcin rewelacja, pogratulowac widze , ze Wujo ze swoja e30 zrobil kariere Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Wujek samo Zło_ Opublikowano 1 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Haaaaaa rudą znaleźliście... ....ale lusterek w dwóch skrajnie różnych kolorach nie zauważyliście :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Darecki Opublikowano 1 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 pare fot bylo nawet moj kombiak byl he he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaskier Opublikowano 1 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 (edytowane) fajne foty. szkoda ze moja e46 sie zbytnio w kadr nie zlapala.. :< no.. moze oprocz dwóch fot gdzie widac jej tyl Edytowane 1 Stycznia 2012 przez jaskier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi