czechu Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Smigaj kolego obwodnica smialo, zeby zjechac na bielany musisz z obwodnicy zjechac na A4 kierunek Katowice i pozniej na Kudowe bodajze, z tym ostatnim nie jestem pewien, jak co niech mnie ktos poprawi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korni8808 Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 No z A4 na Kudowe-Wałbrzych i później w prawo na Wałbrzych Albo pojechać nad A4 i kolejnym zjazdem w kierunku Wrocławia(centrum) się udać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Czyli to by było tak: 1.Mordulec & Pola 2.Jaro 3.Dyziu i Sandra 4.przemo &edzia 5. Kosa 6.Energy i Basia 7.tazunio & Ewa 8.BASTARS 9.sagui & medrosa 10. Jaskier 11. 5oul 12. Edka i Nem 13. Lijo & J_efka 14. Sebo & Junior 15. Mati i Daria 16. Adam i Aga (może) 17. Forest @ Jokeymiras @ Brzoza @ Daniu BMW 18. rush&cindy 19.Heno&Magda jeeeeeee 20. Madziulka& Krzysiek 21. DILER 22.staszek :D:D:D:D:D 23. Dziki & Madzia 24. Tomson 25. mariusz13 (jak będzie miejsce ) 26. Bax44 + Karolina 27. Kaziu (jak będzie czas;p) 28. Alus & Madzia 29. HUDY i Dianka 30. Kosa325i 31. Nica and Kacperek :dance: 32. Czechu 33. kacperix 34. hall jak jest jeszcze miejsce to też sie zapisuje 35. Kamil7s 36.Edu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Wujek samo Zło_ Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Dwa zasadnicze pytanka: Czy chodzi o tą PH przy Czekoladowej ?niedaleko salonu Tojki ? Czy leci ktoś z okolic Opola? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Dwa zasadnicze pytanka: Czy chodzi o tą PH przy Czekoladowej ?niedaleko salonu Tojki ? Czy leci ktoś z okolic Opola? No na bielanach jest chyba tylko jedna Pizza Hut - ta na przeciwko IKEA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Przy okazji zapoznać się. Powiedzcie bo po wrocławiu nie poruszam się codziennie tą nową obwodnicą za oleśnicą dojade dokładnie tam na bielany omijając cały wrocław. Niestety miałem okazję nią jechać tylko jako pasażer i wiecie - no nie pamietam ;D Ja myślę ,że z Namysłowa polecimy przez Oławęi na 4kę i już jesteśmy na Bielanach :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leo Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Czechu ja lece z wrocka. Pierwszy raz będę więc wole 2 razy zapytać gdzie i o której. Tak wogóle to biały_wilk=Adam ;) Mam nadzieję że pogoda nam jutro dopisze i się nie rozpada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Brzoza Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 36 pozycji- pięknie!(nie dla Dyzia, zwłaszcza że będzie Edek, Paweł co ma fajne śmieci i kilku innych "mocnych")oczywiście joke sytuacyjny Panowie, wiem że prowadzicie:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 36 pozycji- pięknie!(nie dla Dyzia Zwłaszcza, że na niektórych pozycjach są po dwie osoby ( nr 17 4os ) :lol: :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Brzoza Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 17-stka mocna jest;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaskier Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 dysponuje ktos moze jakimis naklejkami maxbimmerowymi? przydaloby sie becie ozdobic... Zreszta, chyba mnie jutro poznacie. będę chyba jedynym samochodem na tablicach POT ;-) Chociaz jakies POS-y tez chyba beda... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zreszta, chyba mnie jutro poznacie przeca jaskier trubadur jest wszędzie znany i rozpoznawany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 z racji tego ze godzina jutrzejszego spotu zostala ostatecznie ustalona -wiadomosc dla wszystkich tych ktorzy beda jechac z olawy lub przez olawe- spotkanie o 18.30 na kauflandzie- skad zaraz po zbiorce wylecimy na A4 i prosto na bielany jakby byly jakies problemy to jestem pod 785-462-078 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 dysponuje ktos moze jakimis naklejkami maxbimmerowymi naklejki ma Mordulec:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 ok to ostatecznie 18 30 kaufland po szampana na a4 i ogień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaskier Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Mordules, jezeli zauawzysz to wez mi prosze jedna.. nie wiem czy sa rozne rodzaje - ale wystarczy mala a jesli ktos ma do niego kontakt to moglby w moim imieniu poprosic? dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 a jesli ktos ma do niego kontakt to moglby w moim imieniu poprosic? dzieki pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Mordules, jezeli zauawzysz to wez mi prosze jedna.. nie wiem czy sa rozne rodzaje - ale wystarczy mala a jesli ktos ma do niego kontakt to moglby w moim imieniu poprosic? dzieki Mordulec naklejki (adres strony) wozi w bumie, są czarne, białe, srebrne; kosztują 1zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leo Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 żeby było CZARNO NA BIAŁYM SPOTYKAMY SIĘ tu: 51.046360, 16.958513 - Mapy Google ??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 żeby było CZARNO NA BIAŁYM SPOTYKAMY SIĘ tu:51.046360, 16.958513 - Mapy Google ??????? Prawie tylko na parkingu po stronie stacji benzynowej (ten budynek z niebieskim dachem) tam jest luźniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Darecki Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 MAXBIMMER <bmw_1>LONDYN dolacza do grupy VIRTUAL i zyczy super zabawy <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
willi230 Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 taka jak myslalem mnie nie bedzie......przez prace nie mam kiedy kupic pompy a tym bardziej wymienić:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANIO Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 17-stka mocna jest;) najmocniejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Mordulec naklejki (adres strony) wozi w bumie, są czarne, białe, srebrne; kosztują 1zł. a CZY SA MOZE TE DUZE NAKLEJKI NA SZYBE???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 30 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 No i **** blada, nie wyrobie sie z pracy, a na zlamanie karku nie bede jechal, tym bardziej ze ma snieg padac... Milej zabawy i wystrzelcie tam za mnie jakiegos szampana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi