Kasior Opublikowano 7 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Witam. Z racji na to że chodzi mi to po głowie od pewnego czasu czy są na forum motocykliści postanowiłem się spytać Ja sam jestem motocyklistą od 4 lat mój pierwszy motor to kawasaki kz 440 83r 30KM kolejny to yamaha xj600 diversion 93r 61KM, następny honda cbf 600 hornet 99r 98KM , yamaha xj900 95r 90KM i teraz Kawasaki Zrx 1100 z 99 roku z tych wszytskich motocykli najlepiej mi się jeździło hondą hornet prawdziwy zbój ;P no i oczywiście Zrx duży naked z odpowiednią mocą Największym błędem było kupienie xj 900 po hornecie masakra przesiadać się z mocniejszego motoru na słabszy i gorszy w prowadzeniu. Czekam na wasze historie z motocyklami Pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 7 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 http://www.maxbimmer.pl/forums/18-Motocykle-BMW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
willi230 Opublikowano 7 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 więc.....pierwsze dwa koła....simson.....później mz250 przez rok.... 8 lat przerwy i od razu wsiadłem na suczke SRADZIK 750 2000r.....skromne 140km:P:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leo Opublikowano 7 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Ja też latam po ulicy i w Poznaniu po torze jezdze na skromnej R1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 7 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 no ja to miałem niezłe maszyny jesteście cieniasy:lol: o takie małe bolki przy mnie:) hahalolol miałem kiedyś motorynke zrobioną na choppera ....hehe i komarka zrobionego na krosa (dokładnie rama z rysia).... jakiś tam romecik 3biegowy się znalazł i romecik z silnikiem jawki:) hehe myślałem o czymś większym ale mi przeszło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leo Opublikowano 7 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 motorynki piździki i inne kulasy to ja też miałem i było tego na prawdę sporo był jesczze skuter malaguti f12, chooper 125 wymalowany aerografem, ninja 600 i teraz jest R1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 7 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 malagutti f 12 nieźle popierdziela kumpel miał śmigałem nim codziennie:) zawsze chciałem kupić sobie suzuki gs500e nie jest to jakiś zabijaka ale mi się zawsze podobał... fajny ma dźwięk kiedyś sobie kupie aby oko cieszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leo Opublikowano 7 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Ja miałem 2 szt jedną seryjną 50 a drugą w zeszłym roku sprzedałem 100 zarejestrowaną na 50. To był wariat 130 robił w chwilę moment. Kupiłem dziewczynie ale nie podobał jej się brak biegów więc poszła w świat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
willi230 Opublikowano 7 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 moja maszynka z byłą e36:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korni8808 Opublikowano 7 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Prawo jazdy odebrałem w Listopadzie :lol: 1. moto Honda Magna VF750C rc43a; '93;89BHP 8) Po prostu nie ma czasu na półśrodki i marnowanie życia na czymś, co udaje że jedzie lolol a że lubię czopery i błysk chromu to wybór miałem dość ograniczony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasior Opublikowano 7 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 (edytowane) Panowie widzę że poważne motorki macie bardzo ładna zadbana max R-ka Suczka podoba mi się na R1-ce jeździłem wymiata a na Suzuki taki jak Willi jeszcze nie miałem okazji. Gs fajny motor na początek no naked jakie lubię choć nie raz mnie korci na plastik. Magna dobry sprzęt jeździłem jak nie motor dla początkujących Daję linka z polskiejjazdy.pl gdzie mam galerie motorków no i buma e34 też się załapała na bąbelkowych 15-stkach http://polskajazda.pl/Szukaj/?szukaj=1&search%5Bvehicle_type%5D=&search%5Bvehicle_make%5D=&search%5Bvehicle_model%5D=&search%5Bname%5D=kass88&search%5Blocation%5D=&search%5Bsex%5D=&search%5Bstate%5D=&search%5Byear_start%5D=&search%5Byear_end%5D= I tu pare fotek Zrx. http://www.bikepics.com/members/kass/99zrx1100/ Edytowane 7 Grudnia 2011 przez Kasior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korni8808 Opublikowano 7 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 jak nie motor dla początkujących Ja już jeżdżę ze 3-4 lata, w myślach :bag: A wizualizacja to bardzo ważna część każdego treningu :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasior Opublikowano 7 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Po prostu nie ma czasu na półśrodki i marnowanie życia na czymś, co udaje że jedzie a że lubię czopery i błysk chromu to wybór miałem dość ograniczony sorki ale jakąś blokadę mam i nie mogę się połapać czy masz motor czy nie czy o co Ci dokładnie chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korni8808 Opublikowano 8 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 No mam Magnę 8) Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 8 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 Ja już jeżdżę ze 3-4 lata,w myślach :bag: A wizualizacja to bardzo ważna część każdego treningu :wink: ...ano trzeba się psychicznie przygotować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 8 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 no to tez sie dopisze bo motocyklista jestem, jednak obecnie nie mam swoich dwoch kolek... ale troszke tego bylo: motorynka JAWA mustang WSK 125 MZ TS150 JAWA cz175 Honda CB500'84 Honda VTR1000F'98 moze na przyszly sezon zakupie jakiegos jednoslada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korni8808 Opublikowano 8 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 Kupuj szybko kupuj, bo zanim odpicujesz to będzie 2013r :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 8 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 Kupuj szybko kupuj, bo zanim odpicujesz to będzie 2013r :4: na 2013 nie wiem czy sie wyrobie, moze na 2015 jesli najblizszy rok bedzie przestepny :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasior Opublikowano 8 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 Juz rozumiem:) Piękna Magna fajny solidny chopper ładnego kopa ma. Tazunio jak masz kase to kupuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shczurek Opublikowano 8 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 To i ja dopisze swoja historyjke. 1. Kawasaki KZ550 83r 2. Suzuki RF600 93r 3. Suzuki V-Strom 650 2004r. 4. Suzuki Bandit 650n 2005r. 5. Suzuki V-Strom 650 2005r. 6. BMW R1150GS 2003r. 7. Aktualnie do jutra jeszcze BMW F800GS 2008r. W miedzy czasie jeszcze troche innych ale takich co mialem chwilowo. Na moto od 7 lat, do celowo chcialbym w miare swieze BMW R1200GS Adventure No i bylbym zapomnial o eksponacie muzealnym mianowicie WFM M52 Osa 1963r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasior Opublikowano 8 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 Ładne :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 8 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 Obecnie posiadam na stanie Honde Cbr600 98rok super maszynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasior Opublikowano 8 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 Najlepiej będzie jak będziemy wrzucać zdjęcia naszych motorków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Darecki Opublikowano 27 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 poza tym co w polsce czyli wsk mz etz 250 z 88r tarcza, jawa 350 ts . po przybyciu do uk mz etz 251 z dozownikiem oleju suzuki gs 500 yamaha virago obecnie po wypadku z dnia 17.02.2012 honda varadero. przez nia siedze w gipsie i czekajamnie operacje na nogi,. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi