czechu Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 W razie czego bede sie odzywal, bo widze ze przypadkowo calkiem znalazlem osoby ktore sie naprawde na tym znaja, nie ukrywam, ze moim celem jest zrobienie prawdziwej licencji, ale na razie na przeszkodzie stoi wada wzroku, mam nadzieje, ze w przyszlym roku uda mi sie odbyc zabieg usuniecia wady i wtedy wszystko przede mna. A tak jak juz pisze, to moim mega marzeniem jest byc pilotem akrobacyjnym, ale tutaj chyba troche przesadzam niemniej jak sie uda to zapraszam na przejazdzke albo przelotke jak kto woli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Wada wzroku Cię nie dyskwalifikuje. Kiedy chciałem 12 lat temu robić licencję szybowcową to była przeszkoda, ale teraz dostajesz gogle z korekcją, albo soczewki i ogień. A co do korekty wzroku to czekam na odpowiedź z mojej firmy na podanie o refundacje części kosztów usunięcia wady Latanie może być przyjemne, ale prawdziwego orgazmu dostajesz kiedy zaczynasz od kilku arkuszy balsy i folii, albo arkuszy depronu, walczysz z tym przez kilka (naście) tygodni a potem to cholerstwo leci, i to naprawdę dobrze. To jak zbudowanie własnego auta z kilku płaskowników, i rozpędzenie go do 200 km/h Nirvana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 No wlasnie w moim przypadku nikt mi nie podpisze badan, bo jest duza opcja, ze przy ladowaniu popierdzieli mi sie odleglosc samolotu od ziemi i wesolo sie rozdupce na pasie startowym to sie nazywa zaburzenie widzenia przestrzennego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 to modele może Ci NFZ zrefeunduje w ramach kuracji hihihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Haha no kurde pasowaloby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 10 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 załóż konto na pfmrc.eu - zima to najlepszy czas żeby posiedzieć i poczytać co i jak w modelarskim świecie. masz czas na podjęcie decyzji, a treningowe modele ToTo zbudujesz w miesiąc na luzie i będziesz miał na rozpoczęcie sezonu. Jak się ogarnę to będę wystawiał 2 pakiety 3 celowe, ładowarki samochodowe, silniki 3f i regulator. Jeżeli się zdecydujesz to mogę Ci to op... w pakiecie promocyjno-świątecznym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekBMW3C Opublikowano 10 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 Miałem czas więc zrobiłem jeszcze kilka zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAZI-BKP Opublikowano 10 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 Furka pierwsza klasa ładnie ygląda ten tłumiczek choć dwu rurka lepiej by pasowała Oponki tez chyba do wymiadny bo jakies takie łyse są :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekBMW3C Opublikowano 10 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 Łyse specialne do driftu ale już zjechane strasznie za 2 tygodnie do wymiany. Tłumik może i fajnie by wyglądał 2 rurka ale nie było jedynie taki x2 mogłem kupić ale sam intercooler lusterka i tłumik 40zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 10 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 Kurde chyba normalnie sobie kupię taką maszynkę , te filmiki z driftów za***iste :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekBMW3C Opublikowano 10 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 Dzisiaj jadę na plac i nagram filmik wrzucę na youtube i wam wyśle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 10 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 Dają rade:)hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micnic Opublikowano 10 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 podepnę się trochę pod temat w Wawie też jest fajny sklep http://rcshop.pl/ mają tam fajne rzeczy mnie to kręcą ciężarówki tylko ceny zabijają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neophyte Opublikowano 10 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 mi się podoba ten filmik http://www.youtube.com/watch?v=er4nU6wk1rUlolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAZI-BKP Opublikowano 10 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 heh filmiki super ale czasami tez jeździ sie na wprost i tu taki przypadek na sprawdzenie prętkości mi sie osobiście to podoba ale jakośc słaba Tutaj to już precyzja wchodzi w gre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekBMW3C Opublikowano 10 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 Sprzedam moją beemke e30. Zainteresowani proszę pisać na PW lub GG 230307. Mam do niej dużo części. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekBMW3C Opublikowano 12 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 Autko już nie na sprzedaż dzisiaj będzie wymieniany silnik na bezszczotkowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekBMW3C Opublikowano 23 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Jeśli chce ktoś zobaczyć moje auto z silnikiem bezszczotkowym oto link HIMOTO NASCADA BEZSZCZOTKA BMW E30 M3 - YouTube Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 kurde fajne te zabawki ile to kosztuje? bo widzialem za 400 i za 1400zl... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 to zależy czy chcesz pojeździć po mieszkaniu, na ulicy, czy pojechać na tor i nie narobić sobie siary. Generalnie cenę robi radio (ze sterowaniem proporcjonalnym i z wymiennymi kwarcami, tak, żebyś mógł zmienić częstotliwość i nie sterować czyimś autem), napęd (tak jak Jacek doinwestował swoją furę i założył wydajniejszą bezszczotkę); modułowość (możliwość tuningu); materiały, no i firmę (która w tym biznesie ZAWSZE oznacza jakość) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 ja mialem na mysli uzytkowanie domowo-podworkowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Myślę że któryś z naszych samochodziarzy Ci pomoże w zakupie. Jeżeli znudziły Ci cię autka na 4 paluszki z Netto to jakaś mniejsza bezszczotka powinna Ci przynieść frajdę z jazdy. Ja niestety na autkach średnio słabo się znam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekBMW3C Opublikowano 23 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 (edytowane) Ja za niedługo sprzedaje swoje autko z oryginalnym silnikiem. części kupowałem oryginalnych firm np HPI te felgi co miałem oryginał w kubeł się nadawały więc założyłem na te felgi HPI opony z bięznikiem. Jeśli ktoś jest chętny na te autko to cena 600zł aparatura 2.4GHZ można jeździć ze wszystkimi. Mam dużo części + 2 budy. info PW Edytowane 23 Grudnia 2011 przez JacekBMW3C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 24 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Noooo, to cena dobra No i 2,4 Ghz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekBMW3C Opublikowano 24 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Jedyne co trzeba wymienić to tylnie piasty kwestia 30zł. Jeśli byś kupił te co mam nowe za 500zł to już byś wsadził 300zł tak jak ja na nowe części bo oryginał są lipne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi