Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

Rekomendowane odpowiedzi

W razie czego bede sie odzywal, bo widze ze przypadkowo calkiem znalazlem osoby ktore sie naprawde na tym znaja, nie ukrywam, ze moim celem jest zrobienie prawdziwej licencji, ale na razie na przeszkodzie stoi wada wzroku, mam nadzieje, ze w przyszlym roku uda mi sie odbyc zabieg usuniecia wady i wtedy wszystko przede mna. A tak jak juz pisze, to moim mega marzeniem jest byc pilotem akrobacyjnym, ale tutaj chyba troche przesadzam :D niemniej jak sie uda to zapraszam na przejazdzke :D albo przelotke jak kto woli :D

Wada wzroku Cię nie dyskwalifikuje. Kiedy chciałem 12 lat temu robić licencję szybowcową to była przeszkoda, ale teraz dostajesz gogle z korekcją, albo soczewki i ogień. A co do korekty wzroku to czekam na odpowiedź z mojej firmy na podanie o refundacje części kosztów usunięcia wady :)

Latanie może być przyjemne, ale prawdziwego orgazmu dostajesz kiedy zaczynasz od kilku arkuszy balsy i folii, albo arkuszy depronu, walczysz z tym przez kilka (naście) tygodni a potem to cholerstwo leci, i to naprawdę dobrze. To jak zbudowanie własnego auta z kilku płaskowników, i rozpędzenie go do 200 km/h :) Nirvana...

załóż konto na pfmrc.eu - zima to najlepszy czas żeby posiedzieć i poczytać co i jak w modelarskim świecie. masz czas na podjęcie decyzji, a treningowe modele ToTo zbudujesz w miesiąc na luzie i będziesz miał na rozpoczęcie sezonu.

Jak się ogarnę to będę wystawiał 2 pakiety 3 celowe, ładowarki samochodowe, silniki 3f i regulator. Jeżeli się zdecydujesz to mogę Ci to op... w pakiecie promocyjno-świątecznym... :)

• 2 tygodnie później...

to zależy czy chcesz pojeździć po mieszkaniu, na ulicy, czy pojechać na tor i nie narobić sobie siary.

Generalnie cenę robi radio (ze sterowaniem proporcjonalnym i z wymiennymi kwarcami, tak, żebyś mógł zmienić częstotliwość i nie sterować czyimś autem), napęd (tak jak Jacek doinwestował swoją furę i założył wydajniejszą bezszczotkę); modułowość (możliwość tuningu); materiały, no i firmę (która w tym biznesie ZAWSZE oznacza jakość)

Ja za niedługo sprzedaje swoje autko z oryginalnym silnikiem. części kupowałem oryginalnych firm np HPI te felgi co miałem oryginał w kubeł się nadawały więc założyłem na te felgi HPI opony z bięznikiem.

Jeśli ktoś jest chętny na te autko to cena 600zł aparatura 2.4GHZ można jeździć ze wszystkimi. Mam dużo części + 2 budy. info PW

Edytowane przez JacekBMW3C