Gość e34t Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 Staszek nie rób smaka chłopakom jeżdziłem kiedyś kumpla mercedesem 123 200d na oleju z biedronki kumple potem mówili litości jak jedziesz to frytkami jedzie:bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 u mnie koleś zalał Passata jakimś olejem i cieszy się że tanio jeździ a wali od jego auta jakimiś frytkami do tego z rury mu dymi jakaś masakra ,ale jak ktoś nie dba o auto i nie ma zamiaru tym się dłużej cieszyć jego sprawa kiedyś na jakieś kontroli go zatrzymają dowalą porządny mandacik :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DUCHU 77 Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 mój sąsiad jeździł kiedyś po barach i smażalniach i tylko lał przepalony olej jadalny, auto mu chodziło i dalej chodzi jak zegareczek na takiim oleju, nawet sprawdził i udowodnił nam e lepiej chodzi na przesmarzonym oleju niż na świerzym he he, później doznał porażki gdy ludzie pokupywali sobie odzyszczarkę (czy cuś takiego) do oleju przesmarzonego i przestali mu wydawać olej, heh ale później przeniusł się na słynny olej opałowy i do dziś na nim jeździ i odziwo jeszcze silnik śmiga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 I szykuje się takiemu wyjazd na wakacje wchodzi do kropki i zapełnia kosz po brzegi 3L olejem w promocji hehe i jedzie sobie a za nim spalone placki ziemniaczane czy frytki zalatują... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 nie no totalny bez sens albo kupujesz diesla i jeździsz normalnie a jak cię nie stać na ropę to niech sobie kupi coś na gaz a tak to nie dość że go wszyscy wyśmiewają to jeszcze wali jakby mieszkał w plackarni :mrgreen::mrgreen::mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 (edytowane) Już do nowego diesla nie polejesz oleju spożywczego niestety tylko stare klamoty to przerabiały. Edytowane 5 Września 2012 przez SoulRea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Ten temat miał być o aktualnych cenach paliw .... :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barfiz Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 ale później przeniusł się na słynny olej opałowy i do dziś na nim jeździ i odziwo jeszcze silnik śmigaopałowa ma lepsze smarowanie niż ON Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość e34t Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Aktualne ceny paliw dobre sobie co chwilę inna cena i ciągle strasza że będzie drożej a o kryzysie mówią że się pogłębia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Aktualne ceny paliw dobre sobie co chwilę inna cena i ciągle strasza że będzie drożej a o kryzysie mówią że się pogłębia. A czego nie ogarniasz w słowie "Aktualne" ?? Przeglądnij temat od pierwszej strony .... o co chodzi w tym dziale. Niech ktoś to sprzątnie albo przeniesie bo 3 strony syfu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DUCHU 77 Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 ostatnio byłem w Jelczu i doznalem szoku na Orlenie za LPG zapłacić trza byyło TYLKO 2,46 szok, a umnie w Brzegu litr kosztuje średnio 2,76, tylo na Shelu 2,56 jakaś promocja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Duchu Ja Lpg mam 2.62 na stacji wrocławska na rogu,a paliwo 95 na Bp po 5,82 aktualnie gazu nie tankuję na Bp bo 2,82 więc mam 20g na litrze w kieszeni jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość e34t Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Duchu77 znam to z własnej autopsji Orlen w Jelczu Laskowicach to najtańsza stacja w okolicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Ja tankuje zawsze w przedziale albo za 100 albo do pełna ogólnie cena chyba na Shell-u jest teraz najniższa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DUCHU 77 Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 heh ja mam bardzo dużą butlę bo aż 63 litry w kole, a i bardzo duży ma apetyt na LPG moja bunia, więc zawsze tankuję do pełna gaz, czli jakieś 170zł za LPG plus 50zł PB co by pompa paliwa nie umarła w suszy:mrgreen: razem daje 220zł co tydzień, więc każdy grosz zaoszczędzony na litrze jest ważny:mrgreen::lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 razem daje 220zł co tydzień Ale masz smoka Duchu ja na baku za 360 pukam 1100-1200 km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 ostatnio byłem w Jelczu i doznalem szoku na Orlenie za LPG zapłacić trza byyło TYLKO 2,46 szok To chyba jakas promocja.... We wrocku na Orlenie gaz teraz 2,74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 To chyba jakas promocja.... We wrocku na Orlenie gaz teraz 2,74 2 dni temu tankowalem gaz do siebie na orlenie: 2,65. Z karta rabatowa, 2,57 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość e34t Opublikowano 29 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 To koniec taniego LPG. Ale ulga dla tankujących benzynę - Finanse - WP.PL Ciekawe jeśli to wejdzie w życie to jaki będzie koszt i opłacalność jazdy autem? Chyba niedługo trzeba będzie zamiast silnika wstawić żagiel:4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuza5 Opublikowano 23 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 W nadchodzącym tygodniu ceny benzyny mogą ponoć spaść Ceny paliw - prognozy - Stooq Tańsze paliwo w Polsce! O tyle mniej zapłacisz - Polska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 Jak spadnie do 5zł za litr to będzie okej ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 LPG na Carefour pod Factory 2,69zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 28 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 28.10.2012 skrzyzowanie Bardzkiej i Armii Krajowej: [ATTACH=CONFIG]22857[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]22858[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]22859[/ATTACH] oraz Hubska i Kamienna: [ATTACH=CONFIG]22860[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]22861[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 28 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 LPG Orlen Jelcz-Laskowice 2,62 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość e34t Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 ORLEN PB 95 -5.15 zł kuog Dzisiaj tankowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi