kojakoss Opublikowano 7 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Siema potrzebuje serwisu od turbin gdzie zregenerują mi turbo tak do 800zł w mojej E34 524 TD bo w kilku innych serwisach mi powiedzieli ze aktualnie nie mają części do regeneracji tej turbawy ... a 2 pytanie czy opłaca sie regenerować czy lepiej kupić używana za 300 zł ?? Pozdro<bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 7 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Regeneracja lepsza niż kupno za 300:) skąd wiesz na co trafisz?? może trafisz na gorszą??:? http://www.turboexpert.pl/ zapytaj tam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojakoss Opublikowano 7 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Ok to zregeneruje chyba i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdhd Opublikowano 8 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 Sprawdź serwis na Ślężnej: http://www.zumi.pl/401272,Firma_Ln_Stanko_Serwis_Diesel_Transport_Stanko_Leszek,Wroclaw,firma.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 8 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 Siemka. Ja robiłem w Cieślach koło Oleśnicy za 800zl. Jak nie znajdziesz nic ciekawszego to pisz na PW to dam Ci namiary na nich... Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 8 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 Wizawi Magnoli ostatno robilismy turbo z galaxy cena 800zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 8 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 Mozesz jeszcze sprobowac w Borowej, ja tam robilem swoja z 330D, daja dodatkowo gwarancje na rok bodajze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 8 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 Mozesz jeszcze sprobowac w Borowej, ja tam robilem swoja z 330D, daja dodatkowo gwarancje na rok bodajze. ...ale jak by Ci przyszło do głowy robić w Borowej to nie u tego przy zjeździe, tylko głębiej we wiosce... Szwagier robił u tego koło drogi i o mało by silnika nie załatwił... (co prawda nie zapłacił za usługę regeneracji pomimo, że była zrobiona dobrze, ale koleś źle coś tam podłączył i na dodatek nie potrafił znaleźć gdzie jest błąd, kontynuował Tomek ze Ślężej...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 8 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 mam taką turbinkę z M21 za 200zł ale gwarancji to na nią bym nie dał jezdziła w aucie do końca ale jaki jest jej stan to nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojakoss Opublikowano 8 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 Dzięki koledzy za odpowiedzi wstawiłem auto do Tomka Turbo RKF na Robotniczej Pozdro <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 ...ale jak by Ci przyszło do głowy robić w Borowej to nie u tego przy zjeździe, tylko głębiej we wiosce... Szwagier robił u tego koło drogi i o mało by silnika nie załatwił... (co prawda nie zapłacił za usługę regeneracji pomimo, że była zrobiona dobrze, ale koleś źle coś tam podłączył i na dodatek nie potrafił znaleźć gdzie jest błąd, kontynuował Tomek ze Ślężej...) Oj, jak sobie przypomnę co wówczas przeszedłem... Jeśli w Borowej to owszem ale w punkcie po lewej stronie jadąc z Wrocławia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Ale fura śmiga bez problemów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Ale fura śmiga bez problemów ? ...pozwolę sobie odpowiedzieć... Tak jest oki. Koleś źle zmontował podstawę filtra oleju, przez co nie było odpowiedniego ciśnienia. Na szczęście szybka interwencja Seby i cała sprawa skończyła się pozytywnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 ...pozwolę sobie odpowiedzieć... Tak jest oki. Koleś źle zmontował podstawę filtra oleju, przez co nie było odpowiedniego ciśnienia. Na szczęście szybka interwencja Seby i cała sprawa skończyła się pozytywnie... Widziałem tą obudowę u Tomka , to jakiś niewidomy chyba do składał , jak można było złamać tą środkową tuleję i poskręcać to na chama .... masakra nie mechanicy :2bacik: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Widziałem tą obudowę u Tomka , to jakiś niewidomy chyba do składał , jak można było złamać tą środkową tuleję i poskręcać to na chama .... masakra nie mechanicy :2bacik: ...dokładnie, banda partaczy. Ale sami wydygali, bo regenerację turbiny ostatecznie miał w kosztach naprawy tego co Oni zepsuli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 ale fakt faktem , mogło się skończyć zarżnięciem silnika , co za pały i jak tu samemu nie dłubać przy black pearl :beta: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 10 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 i jak tu samemu nie dłubać przy black pearl :beta: ...dokładnie tak jak mówisz Sebo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi