Marek_W Opublikowano 6 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Witam Ogłoszenie dość nietypowe, szukam kogoś kto jest w stanie ogarnąć elektrykę w e30 po swapie na m52b28tu chodzi o podłączenie i odpalenie silnika. Sam jestem z Ząbkowic Śląskich, auto mogę powieźć na lawecie najlepiej okolice, max wrocław dodam że to dość pilne będę wdzięczny za pomoc 661895440 gg 4430131 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 7 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 moze zagadaj do chlopakow z bielawadrift team, maja ciekawe projekty, ktos musi im to ogarniac http://www.bielawadrift.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_W Opublikowano 8 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 Kiedyś rozmawiałem z gościem który podpinał im auta i usłyszałem kosmiczną cenę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas-chajek Opublikowano 22 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 jak chcesz to ci pospinam całą wiązkę...(żaden problem...) tel.607 35 49 33 Wrocław ul.Wadowicka22 równoległa do ul.Opolskie tam mam warsztacik... zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi