sopel37 Opublikowano 6 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Witam mam problem z przewodami wysokiego napieci chcialbym je wymienic na jakis zamiennik tylko ze w tych kablach co mam jest podlaczony impulsator na 4 kablu a na zamiennikach niestety go nie ma a przelozyc go nie mam jak za bardzo ;/ bo fajki nie sa rozbieralne ma ktos jakies pomysly?? dodam ze to bmw e36 M40B18 92r b+g sekwencja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majster_e30 Opublikowano 6 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Witam, pojedzie bez... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 6 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 są zamienniki z rozbieralną fajką i instrukcją jak rozebrać założyć impulsator i złożyć faję ale bez tez pojedzie kwestia gustu :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Wujek samo Zło_ Opublikowano 6 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Zdejmujesz ze starego, bierzesz opaskę zaciskową i przymocowujesz czujnik do nowego przewodu opaską i działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sopel37 Opublikowano 6 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 ale co jak go nie bedzie to co cie bedzie dzialo ?? komp dostanie jakis blad?? szukalem juz takich rozbieranych i nie znalazlem;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Wujek samo Zło_ Opublikowano 6 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 przetnij rozbierz stary kabel jak masz- jak nie masz to i tak pojedzie :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sopel37 Opublikowano 6 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 dobrze to wiem ze pojedzie ale co bedzie sie dzialo ? nie interesuja mnie takie glupie odpowiedzie i tak pojedzie ;/ jak dzieci nie znajace sie na rzeczy ;/ jest ktos kto sie na tym zna?? bo elektrykiem nie jestem! chcialbym sie dowiedziec co w tej sytuacji moge zrobic? co sie bedzie dzialo jak bedzie ten impulsator odlaczony ? i w jaki sposob zrobic tak zeby na kablach (zamiennikach) chodzilo wszystko prawidlowo zeby nie bylo zadnych bledow?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 6 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 ostatnio kolega się pytał właśnie jak ma założyć chyba, czy coś takiego bo nie ma a tak jeździ cały czas, chodziło o m20 lub m30. więc silnik się nie rozleci ani inne takie złe rzeczy skoro śmigał cały czas:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majster_e30 Opublikowano 7 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Jak nie masz komputera pokładowego to nawet się check nie zapali tylko podczas diagnostyki komputerowej bedzie bład o wypieciu kostki tego czujnika i wszystko na pewno nie odczujesz ze go nie ma, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 7 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 dokładnie najwyżej jakiś błąd na diagnostyce wyjdzie w normalnej jezdzie nie odczujesz żadnej różnicy auto ani nie będzie więcej palić ani nie będzie słabsze po prostu nic się nie zmieni jak domyślam się z tego względu nikt się w ten temat bardziej nie zagłębia bo niema potrzeby ale jak cię to bardzo ciekawi to szukaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi