Krzysiek Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 Klub forda , robi już prawie 30 tyś. litrów, to jak się dołączymy to może rabaty będą jeszcze większe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 Klub forda , robi już prawie 30 tyś. litrów, to jak się dołączymy to może rabaty będą jeszcze większe. Dlatego nie ma sensu startować od zera tylko dołączyć się do nich .... w kupie siła lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 Karty są na numer rejestracyjny. jak bedzie lista to na PW uzupelnimy nr rejetacyjne i oplaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazi Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 ja odpadam dziwne ze wszyscy narzekaja na ceny paliw a i tak kupuja u tych co te ceny nam winduja ekonomiczny cud doslownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 ja odpadam dziwne ze wszyscy narzekaja na ceny paliw a i tak kupuja u tych co te ceny nam winduja ekonomiczny cud doslownie Obojętnie gdzie kupisz to i tak latasz na bajurze wyprodukowanej przez Orlen , więc akcje internetowe nie mają za bardzo sensu bo wszystkie drogi prowadzą do Orlenu i są z automatu skazane na niepowodzenie :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 A ja mam pytanie. Bliska to część Orlenu? I czy można na niej tankować z tą kartą czy tylko Orlen? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 A ja Wam zaproponuję: http://borim.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 Bliska to część Orlenu? Z tego co wiem to tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotras120682 Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 ja mam takie pytanko jeśli dobrze zrozumiałem to jest karta rabatowa czy kredytowa? i czy tankując na ta kartę trzeba będzie płacic przy kasie czy będzie wysyłana jakaś faktura i dopiero płacone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 ja mam takie pytanko jeśli dobrze zrozumiałem to jest karta rabatowa czy kredytowa? i czy tankując na ta kartę trzeba będzie płacic przy kasie czy będzie wysyłana jakaś faktura i dopiero płacone? To ja uporządkuję : -Karta jest RABATOWA -Płatność jest od razu na miejscu gotówka lub własną kartą płatniczą -Nie ma możliwości wzięcia faktury na własną firmę jeśli ktoś prowadzi działalność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 Obojętnie gdzie kupisz to i tak latasz na bajurze wyprodukowanej przez Orlen , więc akcje internetowe nie mają za bardzo sensu bo wszystkie drogi prowadzą do Orlenu i są z automatu skazane na niepowodzenie :bag: a czasem lotos nie ma swoich paliw? -Nie ma możliwości wzięcia faktury na własną firmę jeśli ktoś prowadzi działalność to ja odpadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazi Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 Obojętnie gdzie kupisz to i tak latasz na bajurze wyprodukowanej przez Orlen , więc akcje internetowe nie mają za bardzo sensu bo wszystkie drogi prowadzą do Orlenu i są z automatu skazane na niepowodzenie :bag: 65% paliwa jest sprzedawana na rynku polskim przez Or. - mowa o rynku hurtowym , wiec masz racje w pewnym sensie wszystkie drogi prowadza tak jak wspomniales ale... tankujac na innej stacji placisz tak jakby tylko za cene hurtowa a roznice miedzy hurtowa/detaliczna zatrzymuje wlasciciel danej stacji (nie wspominalem o podatkach aby nie macic mowimy o wartosciach netto) czyli np BP , bedac klientem detalicznym i tankujac na stacji Or. no to 100% wpada do Or . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 65% paliwa jest sprzedawana na rynku polskim przez Or. - mowa o rynku hurtowym Skąd masz te dane ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 Rafinerie w Polsce należą głównie do Orlenu i LOTOSu. Lotos na swojej stronie podaje, że ich udział, na naszym rynku paliw to 33.4%. Pozostale procenciki to Orlen, rafineria Trzebinia, rafineria Jedlicze i rafineria Glimar... Z tym, że 2 pierwsze i tak są w kieszeni Orlenu, wiec w miarę utrafił z tymi 65% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 15 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 Lista chętnych na karty rabatowe : 1. Kosa 2 szt 2. Krzysiek 2 szt 3. Dziki 4 szt. 4. Sebo 1 szt. 5. Korni 2szt. 6. 5oul 8szt. 7. Sagui 4szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazi Opublikowano 15 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 Skąd masz te dane ?? fachowa prasa,fachowe strony www itd itd. troche sledze rynek naftowy Rafinerie w Polsce należą głównie do Orlenu i LOTOSu. Lotos na swojej stronie podaje, że ich udział, na naszym rynku paliw to 33.4%.Pozostale procenciki to Orlen, rafineria Trzebinia, rafineria Jedlicze i rafineria Glimar... Z tym, że 2 pierwsze i tak są w kieszeni Orlenu, wiec w miarę utrafił z tymi 65% tak dokladnie 2 pierwsze to wlasnosc Or. trzecia Glimar chcieli kupic ale prezesi Glimar sie nie zgodzili , co do udzialu lotosa to ma on ok 15-20% reszta to paliwa importowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 20 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 Lista chętnych na karty rabatowe : 1. Kosa 2 szt 2. Krzysiek 2 szt 3. Dziki 4 szt. 4. Sebo 1 szt. 5. Korni 2szt. 6. 5oul 8szt. 7. Sagui 4szt. 8. tazunio 1szt. (jesli rabat bedzie tez na BLISKIEJ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 21 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Szkoda,że faktury nie można brać bo ja biorę a tak to bym się zapisał na kartę a duży rabat się ma ? Masz jakieś dane Mordulec ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 21 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Borim.pl sprzedają paliwo taniej cena zależy od ilości ale musielibyśmy mieć zbiornik i dystrybutor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 21 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Szkoda,że faktury nie można brać bo ja biorę a tak to bym się zapisał na kartę a duży rabat się ma ? Masz jakieś dane Mordulec ? Rabat wynosi 8gr. obojętnie czy to będzie Pb / ON / LPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 ja zapytam jeszcze raz bo nie było jasnej odpowiedzi czy tą kartą będzie można tankować na " bliskiej " ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 21 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Orlen i Bliska Wysłano z GT-N7000 z użyciem Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Lista chętnych na karty rabatowe : 1. Kosa 2 szt 2. Krzysiek 2 szt 3. Dziki 4 szt. 4. Sebo 1 szt. 5. Korni 2szt. 6. 5oul 8szt. 7. Sagui 4szt. 8. tazunio 1szt. (jesli rabat bedzie tez na BLISKIEJ) 9. mariusz13 2 szt . jak rabat na bliskiej a co jak sprzedam auto i kupie drugie znaczy sie wyrabiam nową kartę ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 21 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Mysle se tak skoro przypisana jest do nr rej Co do rabatu to ba bliskiej wynosi on chyba 5gr. To jest tylko 10 pln. Jak nie przejdzie testu mozna karte wrzucic do szuflady Wysłano z GT-N7000 z użyciem Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 21 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Lista chętnych na karty rabatowe : 1. Kosa 2 szt 2. Krzysiek 2 szt 3. Dziki 4 szt. 4. Sebo 1 szt. 5. Korni 2szt. 6. 5oul 8szt. 7. Sagui 4szt. 8. tazunio 1szt. (jesli rabat bedzie tez na BLISKIEJ) 9. mariusz13 2 szt . jak rabat na bliskiej 10. przemo 330ci- 2 sztbmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi