Kosa Opublikowano 12 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 wszystkie paliwa z takim samym rabatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość e34t Opublikowano 12 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 różnie to bywa kwestia od miesiąca od 50 do 150 litrów ale za przyjemność trzeba płacić<bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 12 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 1. Kosa 2 szt 2. Krzysiek 2 szt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 12 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 Jeśli faktycznie 8 gr na każde paliwo to LPG się bardzo opłaca. Ja bym chciał ok.120l/miesiąc, ale jakby ktoś mógł mi przywozić tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 12 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 Pięknie mi się to rysuje w przypadku LPG-250 -300 L m-c:) 1. Kosa 2 szt 2. Krzysiek 2 szt 3. Dziki 1szt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 12 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 jak to jest jedna karta na jeden rodzaj paliwa czy jedna na wszystkie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 jedna na wszystkie z przypisanym nr rejestracyjnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Na shellu i Bp sytuacja niespecjalna ich interesuje tylko flota ale cała na firmę z fakturami zbiorczymi i rabaty do 5gr Więc siłą rzeczy jesteśmy skazani na Orlen :bag: No ale tak czy siak można się podpiąć tak jak Kosa zaproponował do forum fiesty i jak to mówią w kupie siła , może jak wyjdzie gazylion litrów do dobije się do 10gr rabatu :dance: Lista chętnych na karty rabatowe : 1. Kosa 2 szt 2. Krzysiek 2 szt 3. Dziki 1szt Sklecę na dniach jakiegoś maila do wszystkich na forum i zrobimy większą zbiórkę za jednym razem :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Bylem na orlenie zeby dowiedziec sie dokladnie co i jak. Orlen Biznestank. Wyglada to tak: 0-500litrow = nici. 501-3000litrow = 4gr. 3001 - 6000 = 5gr 6001 - 10000 = 6gr 10001 15000 = 7gr powyzej 15000 miesiecznie = 8gr Podliczenia sa kazdy kwartal, czyli z tego co zrozumialem, zacyznasz od 4gr znizki. Po 3 miesiacach, podliczaja 3 miesiace i dziela przez 3 (zeby miec dokladniejsza srednia). I na podstawie wyniku automatycznie po 5 dniach roboczych przeskakujesz na nowa znizke (jezeli przekroczyles 3000 litrow miesiecznie). Ja na razie na wstrzymanie bo nie wiem czy z Ojcem i kilkoma samochodami z familii nie zalozymy taka karte, ale to jeszcze nie pewne. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 myslisz ze bedziesz miallwieksze znizki na kilka aut z rodziny, czy na flote fordow i beemek ? wedlug mnie nie - ale nie znam sie i nie wtracam sie :dance: nikt nikogo nie zmusza, a jak sie znudzi to karte mozna odlozyc do szuflady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Lista chętnych na karty rabatowe :1. Kosa 2 szt 2. Krzysiek 2 szt 3. Dziki 1szt 4. Sebo 1 szt. Średnio tankuję około 80-100l ON. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Ja będę chętny na pewno na karte dla mnie, ale mam pytanie: czy będę mógł też zamówić karty dla moich braci? I jak będziemy się rozliczali - przelewem czy wpłata na spocie? Zakładam, że wszelkie dane potrzebne do otrzymania karty podamy jak już ukształtuje się lista? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 nie ma problemu zamowic moze kto chce, kto bedzie to pozbieram 30.12 reszta przelew, dane chyba lepiej na PW zeby nie wisialy na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korni8808 Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Lista chętnych na karty rabatowe : 1. Kosa 2 szt 2. Krzysiek 2 szt 3. Dziki 1szt 4. Sebo 1 szt. 5. Korni 2szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Lista chętnych na karty rabatowe : 1. Kosa 2 szt 2. Krzysiek 2 szt 3. Dziki 1szt 4. Sebo 1 szt. 5. Korni 2szt. 6. 5oul 8szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Mam jedno pytanie - karta jest przypisywana do samochodu, zatem gdy żonka będzie gdzieś jechać to może wówczas zatankować z tą kartą, na której będą moje dane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 myslisz ze bedziesz miallwieksze znizki na kilka aut z rodziny, czy na flote fordow i beemek ? Wiekszych znizek napewno nie, ale wiaze sie to z tym ze jesli na Ojca firme i kilka jego samochodow firmowych, to on bedzie tez mial znizki, i bedzie mogl brac FV na firme, a tutaj w tym ukladzie FV nie dostane. Proste Tak czy smak do konca miecha dam znac i jesli tak to od razu przelewam kapuche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Mam jedno pytanie - karta jest przypisywana do samochodu, zatem gdy żonka będzie gdzieś jechać to może wówczas zatankować z tą kartą, na której będą moje dane? Sebo z tego co Kosa wcześniej pisał karta przypisana jest do auta, więc Gośka będzie też mogła tankować ze zniżką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Sebo z tego co Kosa wcześniej pisał karta przypisana jest do auta, więc Gośka będzie też mogła tankować ze zniżką Dlatego pytam, bo chcę mieć pewność, że będzie taka możliwość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 FV na firme Dlatego ja na ta karte nie bede chetny, a bym chcial druga sprawa to ta, ze Orlen w Ostrowie to jakis ochlap, po ktorym masowo zawalaja sie filtry paliwa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Sebo - karty może używać ktokolwiek, kto zna pin - byle, żeby się blachy z karty zgadzały się z tymi z tankowanego wozu. Czechu - u mnie z Orlenami jest dokładnie to samo. Zatankowałem, a do domu wróciłem już z buta, a auto pojechało na lawecie do warsztatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 trochę lipa no ale cóż wiadomo że on i pb do tego samego nr rejestracyjnego lać nie będę czyli trzeba dwie karty tak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Niekoniecznie. W tych kartach są zaszyfrowane kody. Kody te definiują co może być zalane do wozu. Czyli karta z odpowiednim kodem upoważnia do zalania każdego rodzaju paliwa - to po pierwsze. Po drugie - karty dzielą się na 3 rodzaje: - przypisane do samochodu (nr rejestracyjne z karty muszą się zgadzać z numerami z samochodu zatankowanego) - imienne (dana osoba może zatankować samochód/motor/beczkę/cokolwiek - jednak najprawdopodobniej zostanie wylegitymowana z dowodu os.) - na okaziciela (czyli ktokolwiek posiadający kartę i znający pin może tankować cokolwiek) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 Mi sie wydaje, ze tutaj na numer rejestracyjny to nie najlepsze wyjscie. Ten rodzaj jest brany w firmach, w ktorych jest duzo aut, ktorymi jezdza rozni ludzie i ma to sluzyc unikania sytuacji, gdzie co chwile ktos sobie dolewa troszku do kanisterka i jezdzi za firmowa kapuche. A w duzych spolkach te kilka litrow w ta czy w druga sa niezauwazalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 (edytowane) Lista chętnych na karty rabatowe : 1. Kosa 2 szt 2. Krzysiek 2 szt 3. Dziki 4 szt. 4. Sebo 1 szt. 5. Korni 2szt. 6. 5oul 8szt. Edytowane 15 Grudnia 2011 przez Dziki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi