Georgii Opublikowano 24 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Czy jest możliwość zamówienia tej karty jeszcze ? Chce zbierać zniżki z Wami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 24 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 znizka jest już max, podaj NIP - 8513081083 na Orlenie to powinni Ci wyrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 24 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Okej zapiszę i spróbuje.To ile wynoszą zniżki pb i lpg ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 24 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 8 gr na orlenie i bodajże 5 gr na BLISKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 24 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Bez szału ale zawsze coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponury Opublikowano 24 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Też kiedyś miałem taką kartę, pamiętam rabaty rzędu 5 gr, zmiana pracy i karta poszła. Panowie czy można tak sobie bezpańsko tą kartę wyrabiać na NIP który podaliście i z niej korzystać? Czy ja też mógłbym sobie ją wyrobić i zmniejszać zyski szefów Orlenu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz_ Opublikowano 25 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Teraz ropa jest tania także niema co narzekać ja w miesiącu szczerze to niewiem ile zużywam , ale dużo jeżdze i gdzieś około 200L może troche więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 25 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 To ja nie wiem dokładnie ile w litrach ale kwotowo to 2000 pln miesięcznie służbowym (ON). Beemką 200-300 zł miesięcznie (LPG + PB95) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
długi Opublikowano 25 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Ja jakieś 150-180 lpg i pb jakieś 5-10l(zawsze staram się mieć pół zbiornika benzyny) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek669 Opublikowano 25 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Średnio wychodzi mi 80l ON miesięcznie bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szocha1991 Opublikowano 25 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 A ja jak spale z 20 litrów ON to już sporo :lol: Auto jeździ w piątki i soboty po 50 km :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 25 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Miałem 1.6 M43 to 11l gazu (nie wiem ile miesiecznie ;/ ) teraz 323Ci pali 13 litrow gazu. Czasem 11l/100km i do tego za 2l Pb bo mam jakaś turecki gaz Voltran i nikt nie ma w PL fejsa do tego ;/ i przelacza sie na gaz przy 90 st. i wspomaga sie Pb podczas deptania ;/ Teraz w weekend zakladam przed BRC to zobace ile bd spalal. Tu tez mozna zaobserwowac, ze nie warto brac malego silnika, bo duzy spali 1-2l lpg wiecej, a roznica jazdy nie do opisania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 26 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 A ja jak spale z 20 litrów ON to już sporo :lol: Auto jeździ w piątki i soboty po 50 km :4: Sprrzedaj tego grata kup sobie 330i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXSiwek Opublikowano 26 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Sprrzedaj tego grata kup sobie 330i X2 a w ogóle to poszukaj jakiejś ///M przy takich przebiegach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 27 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 To i ja się pochwalę. Pod koniec miesiąca października zatankowałem za 200 PLN, wyszło pół zbiornika. Na dzień dzisiejszy mam 1/4 zbiornika, ale przed najtem już będę musiał zatankować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponury Opublikowano 27 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Panowie paradoks, we wrocławiu podtlenek el pi dzi za 2.43 (lukoil) a na prowincji wołowskiej 2.70!!! Jakaś kpina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 27 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Wczoraj Shell na A4 (gdzieś na wysokości Brzegu mniej-więcej) miał PB i ON w okolicach 5,40-5,50 podczas gdy wszędzie na około jest 4,80 nawet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 27 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Poszukajcie bo jest taki temat: aktualne ceny paliw... Tam wrzucajcie info o cenach Pozdr Wysłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Jestem ciekaw czy można by było mieć większe zniżki na biznestanka jakby mieć nip dużej firmy transportowej i wyrobić na nią kartę. Czy istnieją większe zniżki niż macie na te karty co wyrobiliście ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 to są największe zniżki Dane za październik: w październiku było 217 240 litrów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 (edytowane) Dobre i to bmw_1 Bez problemu na Orlene powiedziałem pani,że zgubiłem kartę biznes tank i czy wyrobi mi.Podałem ten nip co napisałeś potem pani spytała czy to klub fiesta i jaki nr.rej. powiedziałem,że pierwszy z góry i potwierdzam zniżka jest 8gr na litrze i kartę wydają bez problemu Edytowane 7 Grudnia 2014 przez Georgii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedzwiedz Opublikowano 15 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 Odgrzeje troche kotleta. Ta akcja z rabatem na orlenie nadal jest aktualna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 15 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 Aktualna tzn karty dzialaja ale nie mozna wyrobic nowych jedynie zmienic nr rej na wyrobionej juz karcie (polecenie prezesa klubu fiesty)wysłane z internetu przez tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 15 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 (edytowane) 11 minut temu, Kosa napisał: Aktualna tzn karty dzialaja ale nie mozna wyrobic nowych jedynie zmienic nr rej na wyrobionej juz karcie (polecenie prezesa klubu fiesty) wysłane z internetu przez tapatalka ze 3 tyg temu wyrabiałem koledze... wystarczy ,że ktoś kto ma karte poprosi o wyrobienie następnej... chyba ,że coś się zmieniło w tym czasie.... jak będę tankował swoje auto to zapytam ... ps . Niedźwiedź , daj na Pw nr rejestracyjny auta , jak będę mógł to ci wyrobię i wyślę pocztą przy okazji ps 2 . od początku tej akcji z kartami wyrobiłem ich ze 30 dla znajomych Edytowane 15 Listopada 2016 przez PRZEMO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 15 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 Zgubilem tydzien temu jedna karte... nie moglem wyrobic nowej ani wyrobic d***likatu. Moze co stacja to inaczej ale na 3 kasjerka powiedziala ze dostali dyspozycje od prezesa fiesta klubwysłane z internetu przez tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi