E34-Patryk Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Projekt z lat 60'tych, teraz już ciężko znaleźć ale ostatnio czytałem w gazecie o tym domku i gdyby nie zaporowa cena to chętnie bym kupił jako letniskowy domek. 25m2, ale bardzo ciekawy. Tutaj w gazecie wyczytałem, że facet zapłacił za takie maleństwo 1 milion kr., czyli ok. 550tyś.zł. http://www.arcspace.com/books/tomorrows_house/ możecie znaleźć więcej info wpisując FUTURO, HUS, HOUSE, itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 a jako garaż przed domem? w środku obrotowa płyta, podświetlenie punktowe i mozna z pifkiem wisieć w oknie ładny, ale cena powala... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 + dokupienie helikoptera to jakieś ponad milion... wole wybudować normalny:):lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 5 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Dyziu to w elementach jest, 16 "płatków" z plastiku, później składasz na miejscu. Myślę, że dałoby się taniej znaleźć, ja czytałem akurat o jakimś kolesiu co kupił za bańkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 w morde,prędzej mi przed domem UFO wyląduje i sobie adoptuje na garaż,niż będzie mnie na to stać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi