maniak Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Witam. Czy ma ktoś sprawdzony warsztat we Wrocławiu zajmujący się regeneracją maglownic? Mam lekkie luzy, na których spokojnie można jeździć, ale mam zamiar doprowadzić zawieszenie do stanu idealnego i zdecydowałem się na zrobienie maglownicy pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jareknes Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Wiekszosc mechanikow w zgorzelcu oddaje maglownice do renegeracji w Kozuchowie na ul nowosolna , niestety w Wrocku nie mam pojecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarnuchdoa Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Siema Ja robiłem u nich już kilka razy. Wszystko było ok, gwarancja 12 miesięcy. Mają siedzibę w Mirkowie więc praktycznie Wrocław. http://automania.com.pl/index.php 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 SiemaJa robiłem u nich już kilka razy. Wszystko było ok, gwarancja 12 miesięcy. Mają siedzibę w Mirkowie więc praktycznie Wrocław. http://automania.com.pl/index.php Też słyszałem sporo dobrego o tej firmie i też będę chciałtam dać swoją maglownicę (jak tylko znajdę czas na to ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 5 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 A ile taka usługa u nich kosztuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 najlepiej zadzwoń do nich to Ci wszystko powiedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarnuchdoa Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Dokładnie. Ciężko mi teraz powiedzieć ile to kosztuję a nie chce kłamać. Łap za telefon i dzwoń!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heros Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Siemka ja jestem ze Zgola i pracuję w TRW we frydlandzie w Czechach regeneruje tam magle mógłbym ci pomóc ale dopiero po nowym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 6 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Siemka ja jestem ze Zgola i pracuję w TRW we frydlandzie w Czechach regeneruje tam magle mógłbym ci pomóc ale dopiero po nowym roku Dzięki za zainteresowanie, ale potrzebuje zrobić to we Wrocławiu, ewentualnie w okolicach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banan_owiec Opublikowano 6 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 SiemaJa robiłem u nich już kilka razy. Wszystko było ok, gwarancja 12 miesięcy. Mają siedzibę w Mirkowie więc praktycznie Wrocław. http://automania.com.pl/index.php maniak - Mam u siebie identyczną sytuację i moi mechanicy też mi ich polecali, słyszałem sporo dobrego. Jak będziesz dzwonił to daj potem cynk co, jak i za ile w e36 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi