adasko12222 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Witam . Jestem tu nowy i mam ważne pytanie . Trochę majsterkuje przy samochodach aczkolwiek mam pytanie . W mojej e34 530i R6 benzyna + Gaz był pęknięty jeden konik ,a więc postanowiłem go wymienić za czym idzie zwalanie głowicy ,robienie uszczelki. Wszystko złożone do kupy .Zawory wyregulowane na zimnym silniku wszystkie po 0.25. a teraz tak jak jest silnik zimny to chodzi jak pszczółka a jak się rozgrzeje to klekoczą troszkę koniki;/ spuściłem cały płyn z chłodnicy i teraz jak zalałem nowy ciężko jest go strasznie odpowietrzyć . zna ktoś może prosty i szybki sposób na szybkie odpowietrzenie układu ? i jeszcze jedno pytanko . na termostacie są 3 czujniki i ja właśnie nie pamiętam czy miałem 3 wtyczki do 3 czy 2 wtyczki a jednej brakowało;/ powiedzcie mi do czego służą te 3 czujniki prawdopodobnie niebieski , biały , czarny .... Pomocy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi