DANIO Opublikowano 13 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 oo proszę jakiś nowy wynalazek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 nie zarabiam aż tyle co wąsy (górnicy) nie czepiać się górników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANIO Opublikowano 14 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 nie czepiać się górników X2 popieram :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: a czepiają się jak biednego żuczka :):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darozzzz Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 Witam. Jakie żarówki kupić aby najbardziej przypominało światło xenonowe? nie chcę się bawić z typowymi xenonami, lecz chcę mieć coś co by nie raziło innych uczestników ruchu drogowego, a żeby przypominało xenony:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 Ja u siebie zastosowałem bodajże to : 2x PHILIPS H1 BLUE VISION ULTRA +W5W NOWOŚĆ!! (2384359813) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.. Wymieniałem żarówki nie dlatego by świeciły na Xeony ale po to by świeciły lepiej. Bosch też robi coś podobnego i w podobnej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 OSRAM NIGHT BREAKER PLUS - H1 - Komplet (2szt) - (2376299231) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 OSRAM NIGHT BREAKER PLUS - H1 - Komplet (2szt) - (2376299231) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Sam takich używam Ważne jest tez żebyś miał odbłyśnik w b.dobrym stanie. Samą żarówką poprawisz ale z dobrym odbłyśnikiem zmiażdżysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 Ogólnie powiem tak Osram night breaker kupiłem do siebie na długie , bo chciałem żeby świeciły jak Xeńce na krótkich , fakt świecą wiele lepiej niż zwykłe , ale światło jest dalej powiedzmy kremowe, a nie jakieś ultra jasne , niebieskie. Jak zależy ci na efekcie jaki daje Xenon , odradzam Osramy:shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Mój szwagier ma osramy, ja na dla poprawy efektu dziennych kupiłem tungsramy +50%, ale do efektu kseńca im daleko... A tak wogóle to tak jak napisał Dirty poszperaj, bo niedawno był ten temat na forum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 A ja jestem zdania, ze zadne zarowki tego typu nie beda wygladaly, a nawet przypominaly xenonow. W 206 zamontowalismy nowe lampy z soczewka i kupilem juz kilka kompletow, byly Osramy, Philipsy i cos tam jeszcze. Barwa jak byla zolta tak jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Ja u siebie zastosowałem bodajże to : 2x PHILIPS H1 BLUE VISION ULTRA +W5W NOWOŚĆ!! (2384359813) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.. Wymieniałem żarówki nie dlatego by świeciły na Xeony ale po to by świeciły lepiej. Bosch też robi coś podobnego i w podobnej cenie. Fajnie wyglądają będę musiał spróbować u siebie cena nie jest zła zobaczymy jaki daje efekt:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Darozzz tu masz NARVA Range Power White H7 - 4500K (2 szt) (2383596014) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. na mijania i długie NARVA Range Power White HB3 - MEGA XENON 2 szt (2371685965) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. a tu filmik jak to świeci od strony kierowcy świeci narva a drugi filmik masz opisany OSRAM NIGHT BRAKER VS NARVA RANGE POWER WHITE - YouTube Także leżysz piwo i postoje też sobie zmień na białe chyba,że masz ringi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANIO Opublikowano 7 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 [h=1]oczywiście że temat był już poruszany ja śmigam na tych NARVA Range Power White H7 - 4500 a polecił mi je kolega Georgii za co zerdeczne dzięki :mrgreen:[/h] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 oczywiście że temat był już poruszany ja śmigam na tych NARVA Range Power White H7 - 4500 a polecił mi je kolega Georgii za co zerdeczne dzięki :mrgreen: A są takie H1pytanie_bmw:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia1419 Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 NARVA Range Power White H1 - 4500K - mega xenon (2383595896) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. proszę:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Są takie H1,H4,H7 HB3 I HB4 specjalnie dla Nas gościu ma wszystkie na alledrogo Zamawiać tu można import z niemiec z fabryki Narva Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. tu masz wszystkie jakie mają Żadna żarówka się jej nie równa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Nie wiem czy to ważne ale na jego aukjach jest taki wpis: Not for use in Europe - nie do użytku na drogach publicznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Nie wiem czy to ważne ale na jego aukjach jest taki wpis: Not for use in Europe - nie do użytku na drogach publicznych. Ważne jest to na pewno ale lepiej takie niż Bi-Xenowa wstawiać w lampy H1 i oślepiać nie tylko auta z naprzeciwka ale i ptaki śpiące na drzewach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Wiem,że pisze... Wyciągał Ci kiedyś policjant żarówkę z auta ? Poza tym jeśli chcesz mieć białe światło nic innego nie ma Diody led zimne albo ksenon hid za który dowód poleci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Żarówek nie bezie kazał wyciągać ale zamiast twardego dowodu może wreczyć miękkie pokwitowanie zatrzymania dowodu. Jestem zwolennikiem tuningu, ale nie róbmy nic na siłę, a już na pewno by nie utrudniać poruszania się innym kierowcą po drogach. U nas w Świdnicy jest VW Golf II na Bi-Xenonie na zwykłych kloszach koleś zadowolony, ale nie mogę powiedzieć żeby zadowoleni byli inni kierowcy mijający go gdyż jego światła zamiast oświetlać mu drogę z przodu działają tak dobrze że nie musi mieć świateł wstecznych. I pewnego dnia pożałuje mojego AC z Vita i wyjadę mu na przeciw aby mu je wyłączyć na stałe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Hehe i będzie,że cię oślepił i przegra nawet w sądzie bo będzie miał oświetlenie nie zgodne z przepisami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Dokładnie nie maja homologoacji czyli tak samo jak chińskie. Ważne żeby nie szkodzić więc nie polecam, bo komuś może się coś stać bo chcemy żeby było nam widniej :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Hehe i będzie,że cię oślepił i przegra nawet w sądzie bo będzie miał oświetlenie nie zgodne z przepisami Dokładnie tak będzie. Ale pisze serio jak jedzie moja ulica w nocy to jest tak jasno jakby koleta leciała 10 metrów nad ziemia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zakładam że te Narvy to kiepskie podróby a nie z fabryki w niemczech, czemu nie ma ich na stronie producenta: H1 - Products - Narva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Piotr gwarantuje,że te żarówki świecą jak normalne pod warunkiem,że masz dobrze promień światła ustawiony w lampie... Spytaj chłopaków,którzy takie mają i nie bój nic,nikogo nie będziesz oślepiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi