czechu Opublikowano 1 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 Od razu mowie, ze uzywalem szukajki i nic nie znalazlem, zamieszczam temat tutaj, bo to nie BMW to nie bede Beemkowskiego dzialu zasmiecal Jak niektorzy wiedza, drugim pociagiem w moim domu jest 206 mojej przyszlej zony. No i niestety, od pewnego czasu pali wiecej od mojej Beemki, co jest conajmniej dla mnie dziwne. Prosilbym o jakies sugestie co moze byc strzelone, jakie moga byc przyczyny, z gory dziekuje. PS. Pug 206 2.0 HDi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 1 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 jakie moga byc przyczyny Peugeot :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 1 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 Ta przyczyne to sam sobie znalazlem jakis czas temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 1 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 http://www.206club.net/showthread.php?t=56440 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 1 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 Dzieki Forest, szczerze to czytalem ten temat, ale kurde na tamtym forum przewaznie jest duzo gadania, a od gadania nie ma robienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 a ten temacik przeglądałeś? http://www.peugeot-klub.pl/index.php?topic=35267.0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 1 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 A wpinałeś się gdzieś pod kompa? Może po prostu wtryski są już na wykończeniu i najzwyczajniej w świecie leją. Jeżeli jednak jest tam niewielki przebieg wykluczający wtryski to nie wiem, ale filtr powietrza kiedy wymieniałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 1 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 przebieg Niby niski, jednak w owym momencie podczas kupna wtedy jeszcze nie mialem nic do gadania Filtry chyba wymienimy wczesniej niz trzeba, zostalo jeszcze troche tysiecy do wymiany, ale nic nie zaszkodzi, dzieki chlopaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 1 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 na moje oko to podjedz na kompa i powinienes miec wszystko na dloni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 1 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 na moje oko to podjedz na kompa i powinienes miec wszystko na dloni Daj spokoj, ja juz nie ogarniam tego auta tzn komp powinien pokazac, ale ogolnie, meczy mnie to juz auto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 1 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 meczy mnie to juz auto I dlatego nigdy samochodów na "F", Fiatów, Fordów i francuskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 Ty Czechu, a może po prostu Twoja kobitka ma taką agresję, że pedał w podłogę i heja do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 3 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 No to jest wykluczone, tzn deptac depta szczegolnie jak na Poznan leci, ale w trasie zawsze palil 5 litrow, teraz 9-10. PS. Najprawdopodobniej wtryski leja, slabo odpala i duzo pali, musze zrobic przyczajke, czy dymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 a nie ma jakiś programów na necie żeby samemu to posprawdzać?jakiś kabelek do tego i będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 3 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 W przyszlym tygodniu jak bede mial wolny dzien to mam tutaj w jednym warsztacie diagnostyke za darmo od reki wiec no problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 też stawiam na wtrychy,może sonda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leo Opublikowano 4 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Czechu jedź do kwiatkowskiego koło salonu citroena. Gość chyba ogarnia temat, a jak nie to podam Ci specjaliste od francuzów w mojej metropoli (Przygodzicach) ale to napisz PW czy nadal temat aktualny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 4 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Dam Ci znac po wtorku, dzieki za zainteresowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leo Opublikowano 4 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Spoko Czechu, znam dobrych mechaników z okolicy bo w sumie z tej samej branży są Jak co daj znać będziemy kombinować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 6 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 A slyszales cos o kolesiu z Biadek, co wlasnie zajmuje sie pompami, wtryskami itp.? Tak na wszelki wypadek i na przyszlosc pytam, bo dzisiaj sie wlasnie z tymze pociagiem wybieram na badania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 6 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Czujnik temperatury paliwa, zdiagnozowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leo Opublikowano 6 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Byłeś w biadkach? Szczerze nie słyszałem o tym fachmistrzu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 6 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Nie, to tak w razie jakby te wtrychy strzelone byly pytalem. Ja jezdze do Tomika na Matejki (moze znasz?), mam zaufanie do tych mechaniorow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leo Opublikowano 6 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Nie nie znam ale zapraszam do mnie na przyszłość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 9 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 A jednak kur... nie czujnik temp. paliwa. W miedzyczasie byla przeplywka, tez nie. Aktualnie najprawdopodobniej czujnik cisnienia atmosferycznego, dzisiaj ma byc zrobione, ale czemu jestem nerwowy? Ja chce swoja Beemke z powrotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi