mateo Opublikowano 30 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 koledzy w mojej bmw e-39 2.0d r.2000 z prawej strony ,pomiędzy kolem a drzwiami kierowcy coś czasami brzęczy dzieje się to tylko przy otwieraniu drzwi oraz bagażnika przy zgaszonym silniku ,wrażenie jest takie jak by jakaś pompka coś pompowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 30 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 Jeśli chodzi o bagażnik to jest siłownik elektryczny, ale z tego co wiem, przynajmniej tak jest u mnie jest po lewej stronie. a kiedy Ci brzęczy, jak masz włączone światła i otwarte drzwi? Sorki,że tak dziwne pytanie , ale to może pomóc ustalić przyczynęhappy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 1 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 a nie masz tam czasem elektrycznego dogrzewacza płynu chłodniczego ? wł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bax44 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 od dawna tak masz? czy odkad zrobilo sie zimno?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo Opublikowano 1 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 od dawna tak masz? czy odkad zrobilo sie zimno?? mam tak jak ja kupiłem niezależnie od pory roku ale to sie dzieje w momencie otwierania drzwi albo bagaznika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 A to nie jest przypadkiem angol po przekładcepytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 masz webasto? Dogrzewanie silnika włącza się zawsze, niezależnie od temperatury. A grzałkę i wylot spalin mam pod drzwiamy kierowcy właśnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 zaraz,zaraz,z prawej strony,między kołem a drzwiami kierowcy,to angol czy chodzi o lewą strone?jeśli o lewą,to tak jak beaver napisał,tam jest webasto,jeśli bliżej drzwi,pod progiem,to może pompka progowa ci warczy,sypie się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 3 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 U mnie w tym miejscu też rzęzi, ale myślę że pompa ABS, bo zaczęła od momentu jak kasowałem błąd ABS'u. Teraz czasami tak bzyczy tam,ale nie wiem czy przy zgaszonym silniku czy zawsze bo to dość cicho bzyczy i może nie słychać jak motor pracuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Może więcej precyzji, ustalmy,że prawa strona jest od pasażera, lewa od kierowcy (mówimy o aucie europejskim, nie angolu!) happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Anglia to też europa, umówmy się że nie mówimy o aucie z RPA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo Opublikowano 4 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Może więcej precyzji, ustalmy,że prawa strona jest od pasażera, lewa od kierowcy (mówimy o aucie europejskim, nie angolu!) happy_bmw to sie dzieje po stronie kierowcy tylko w tedy jak otwieram drzwi albo bagaznik auto jest z niemiec takie odgłosy jak by jakaś pompka coś pompowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nollan Opublikowano 4 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Ok, w porzo, z lewej strony to tylko nasuwa mi się siłownik klapy tylnej, ale co ma to z drzwiami, nie mówmy o piszczałce od świateł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi