Stasiek530d Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Chyba sam nie wierzysz w to co piszesz :lol::lol::lol:Nie łatwiej poprosic kogoś kto ma takie felgi by Cię przewiózł? Druga sprawa, że chyba powinieneś założyc swłój osobny temat z tymi noworocznymi życzeniami a nie robic roz******l w temacie Kosy mój błąd z tym tematem, gdybym nie wierzył to bym nie pisał ale założe 2 i zapytam dodatkowo czy mnie ktoś przewiezie:) po trzecie primo nie dystanse tylko pierscienie centrujace właśnie, sory za zamieszanie ogólnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Kosa te z drugiego linku są super wyglądają extra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Co do dylematu miedzy 17 a 18 to ja wlasnie przeszedlem z 16 na 18 i nie widze roznicy :drool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyto Opublikowano 1 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 Odgrzewając temat co mylicie o felgach Rondell 0058 8,5X18 ET 13 na czarnej E39 :confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 1 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 jak najbardziej..... wzór chyba najlepszy do e39:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi