PRZEMO Opublikowano 29 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 witojcie ,, mam zamiar obczaić ta sztukę ,ponieważ potrzebuje jakiś wóz do pracy co o niej sądzicie,może ktoś oglądał, za wszelkie uwagi,opinie i spostrzeżenia wielki dzięx:lol: http://moto.allegro.pl/bmw-323i-e36-kombi-dla-konesera-i1960288722.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 30 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 wygląda ładnie trzeba by pojechać i zrobić oględziny :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 30 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 byłem ,oglądałem , w niedziele - o ile dogadam się z gościem to ją wezmę, no z reszta zobaczymy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 30 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 niewiele pomoge ale musze napisac ze na fotach wyglada super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 30 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 jak pojedziesz to zwróć uwagę na tylną klapę, która bardzo rzadko jest bez rdzy, a jak jest bez rdzy to znaczy, że była malowana pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi