mrsiwek Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Praca dla mechanika samochodowego / pomocnika oraz dla kobiety do biura... info 510-664-724 Adrian z ADT Tuning najlepiej powołać się na mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 19 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Poszukiwani: monter/mechanik utrzymania ruchu w obiekcie przemysłowym w Jelczu-Laskowicach elektryk utrzymania ruchu w tym samym obiekcie kontakt: 508 494 820 firma PEON Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maajkii Opublikowano 13 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Cześć Panowie, z racji, że ciężko dogadać mi się z moim pracodawcą.. Powoli rozglądam się za inną robotą.. Może ktoś coś słyszał, ktoś coś wie. Teraz pracuję jako mechanik samochodowy w warsztacie, niestety brak szacunku pracodawcy i to jak robi klientow za przeproszeniem w ch*** nie daje mi już spokoju i chciałbym to zmienić. Co do mnie, z wykształcenia Elektromechanik Pojazdów Samochodowych. Z mechaniką troche doczynienia już miałem (zawieszenia, układy hamulcowe, elektronika, naprawy bieżące itd. ) ale ciągle się ucze i czasem trzeba mi pokazać co i jak bo nie wszystko wiem a nie chce robić z siebie niewiadomo kogo. Duże doświadczenie w handlu (ponad rok przepracowany w lombardzie). Pracy szukam w Zielonej Górze i okolicach bo tu aktualnie mieszkam i raczej na stałe, może ktoś coś wie. Jestem rzetelny i uczciwy, jak cos spiernicze to mowie o tym. Pracy się nie boję, no i chętnie na stałe, umowy nie potrzebuje.. Chcialem dodać że mam Busa VW LT35 2.5TDI. Mój numer : 798904725 - dzwonić i trąbić o każdej godzinie. Na pewno się odwdzięcze jak będę mógł. Dzięki i pozdrawiam serdecznie. Mike Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viktor1987 Opublikowano 13 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Maajkii ja to samo zaczalem sie rozgladac za inna robota a tez pracuje jako mechanik. niby serwis/niby klientura i warunki bardzo dobrze ale podejscie do pracownika jak do "szmaty" ale co ogloszenie to lepsze heh wiec powodzonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maajkii Opublikowano 13 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Dokladnie. Wiesz wkurzalo mnie to, ze naciagal ludzi. W sensie takim, ze np. wiem ze placil za regeneracje alternatora 120zł, a klientowi mowil ze 300zł + 100zł za fatyge. Auto sie palilo na warsztacie, tez kombinowal zeby nikt nie zauwazyl a ja musialem nowa wiazke ciagnac do swiatel i jeszcze opiernicz czemu tak dlugo, chcialem zeby bylo porzadnie to robilem dlugo, a potem ktos to kupi i bedzie ze auto spalone i nawet wiazka bylejak pociagnieta. Naciagacz klamca i tyle, tylko ze czasem mi kaze klamac klientow a ja tego nie lubie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szocha1991 Opublikowano 13 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 To jeszcze do pełni szczęścia użytkowników tego forum i dla potomnych, napisz gdzie to takie akcje się odbywają, ale to chyba w innym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viktor1987 Opublikowano 13 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 no majki jak taki rozpier**l wes faktycznie naglosnij temat dla forum. u Ciebie tam wogole sajgon. u mnie Bosch/kamery wiec wobec klientow nie jestem staie wypowiedziec sie ale wobec pracownikow hmm pracuje tam 1,5 roku po moim przyjsciu osmiu albo i lepiej sie przewinolo. cierpialem bo samouk ze mnie niby 4 lata doswiadczenia w grupie vw ale bez papierow mnie wzieli. ale po tych 1,5 powiem ci zaczalem sie rozgladac. wiec czytajac twoj post mysle kurde nie jestem sam,wiec i wesprze Ciebie iz nie jestes sam i musze napisac ze to polska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 13 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 (edytowane) Koło Matrixa jest AR auto serwis, z tego co wiem to właściciel, Arek, dalej kogoś szuka do pomocy. Ulica: Stabłowicka 120 Wrocław Edytowane 14 Października 2015 przez Pawel4freak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 19 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Poszukują barmana/barmanki oraz kelnera/barmana- klub bilardowy na grunwadzie fuga mundi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viktor1987 Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 (edytowane) Witam wiec stalem sie tez bezrobotny i na tyle zniechecony w poszukiwaniu roboty jako mechanik iz wole w pierwszej kolejnosci odezwac sie na forum . Szukam jako mechanik najwieksze doswiadczenie to w grupie VW i w sumie bardzo zalerzy mi na tej grupie oraz BMW, oczewiscie inne marki tez poznalem pracujac w Bosch serwis przez rok czasu. to tak ogolnie wiec jezeli ktos cos 536-375-445 WROCLAW . Pozdrawiam Edytowane 6 Listopada 2015 przez viktor1987 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prz3m Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 (edytowane) Od kilku lat współpracuje z dużym, ogólnopolskim dostawcą internetu/tv w zakresie instalacji abonenckich i usuwania awarii. Pojawiła się nowa opcja do ogarnięcia której potrzeba ludzi - instalacje światłowodowe. Wymagane jako takie doświadczenie w branży + dyspozycyjność (praca w godzinach 8-20 w tygodniu i 8-14 w sobotę). Finansowo przyzwoicie, zależy od umiejętności. Jak ktoś chętny to pw. a co wątków pobocznych w temacie: ja już nie ufam mechanikom. z rok temu byłem w znanym we wrocławiu warsztacie w celu wykonania usługi (awaria internetu). szefo wpierdalając worek szamy z kfc opierdałał pracownika, że już auto zdane i bez ściągania misy olejowej, bez wymiany pompy oleju- przecież powiedzieli, że xxx zł, tera jak klient spojrzy pod auto to może być problem. Kazał podnieść i zrobić co wcześniej, żeby wyglądało jak ruszane. Nie piszę tego dla beki, czysta prawda, siedziałem kilka metrów dalej i miałem ochotę typowi przy******lić. Edytowane 5 Grudnia 2015 przez prz3m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prz3m Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 do usunięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechatronik Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 szukam pracy jako kierowca międzynarodowy posiadam prawo jazdy "C" oraz Kurs na przewóz rzeczy wiadomo najlepiej jak najbliżej Dzierżoniowa ale jak się trafi dobra robota to ten raz na 3 tygodnie mogę podjechać po ciężarówkę po całym województwie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edka Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Wolne miejsce na płatny staż w księgowości (z realną możliwością dalszej współpracy). Firma w Długołęce (ja dojeżdżam z Wrocławia) Zainteresowanych proszę o priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patirycja Opublikowano 5 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Praca IT w okolicach Elbląga, ktoś cos? ____________________ notariuszolsztyn.com.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 12 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 mechanik - ZGORZELEC *praca 5,6 dni w tygodniu (do dogadania) *od 9.00 do 17.00, w ewentualne weekendy krocej *umowa lub nie (do dogadania) *zarobki od 1600zl na reke (5 dni w tygodniu) *podstawa to praca z zawieszeniami, serwisem podstawowym (czyli oleje, klocki itp.), rozrzady i wieksze naprawy to atut (wieksze zarobki) praca u mojego dobrego znajomego, w szybko rozwijajecej sie firmie wszystko do dogadania - wiecej info u mnie na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thegrstr Opublikowano 17 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Szukam pracy we Wrocławiu. Właśnie bronię inżyniera z logistyki. Najlepiej na cały etat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrii Opublikowano 19 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 http://fordata.pl/fordata-rekrutuje-na-stanowisko-new-business-executive/ Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 szukam pracy dla szwagra dokładnie za polską granicą bez znajomości języka ale chłopak kumaty jako coś gdzieś każdy kraj pw oddzwonię jak trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
linu666 Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 szukam pracy dla szwagra dokładnie za polską granicą bez znajomości języka ale chłopak kumaty jako coś gdzieś każdy kraj pw oddzwonię jak trzeba a co szwagier potrafi? tzn w czym szuka pracy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 a co szwagier potrafi? tzn w czym szuka pracy? jakiś specjalnych kwalifikacji nie ma ostatnio pracował przy grawerowaniu szkła , ogólnie budowlanka , prace pomocnicze w innych dziedzinach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej3131 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Jest praca przy audytach sklepów dla kampani piwowarskiej. Daja samochód, 2300 netto. Szukaja 2 osoby na Wrocław i Legnice. Mile widziane doświadczenie w pracy na sklepach. Kontakt Priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
justynka1994 Opublikowano 26 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 szkoda ze nie w rzeszowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 26 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 Po co odświeżasz kotleta z kwietnia :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrii Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Znalezione na fb https://m.facebook.com/groups/222649707937306?view=permalink&id=514501075418833 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi