viktor1987 Opublikowano 12 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 szukaja na centralnej we wroclawiu mechanika,ale wersja garazowa placa dniowki wiec jezeli ktos sie chce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek84 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Przed chwilą ukazało się racingforum a ze z Wrocławia to skopiuje może komuś z z was się przyda Poszukiwany mechanik samochodowy Wrocław Z doświadczeniem lub bez , nie pijący w tygodniu. Dobre warunki pracy , ogrzewany nowy warsztat. Kontakt i szczegóły poniżej: Euromaster Pluciński F. Platówny 5 i 7 52-128 Wrocław Tel 71 333 25 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXSiwek Opublikowano 17 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Kurde niby sie łapie ale to "nie pijacy w tygodniu" mnie dyskwalifikuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek84 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Jakbym był z Wrocka od razu bym się tam pchał-ogrzewany warsztat-piękna sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Hej, Arest we Wrocławiu poszukuje pracownika do biura - sprzedawca. Sklep komputerowy więc ten ktoś powinien mieć przynajmniej podstawową wiedzę o sprzęcie komputerowym. Oferują umowę o pracę, podstawę 1600 na rękę za "wypełnianie sklepu swoją osobą" ale można dostać więcej jak tylko się wypełni jakieś minima sprzedażowe. Ogłoszenie jest pilne. Jeśli ktoś zainteresowany - udajcie się na miejsce, podejdźcie do Łukasza Kuśmierczyka i powiedzcie że wiecie o ogłoszeniu ode mnie - Pawła Borgieła. Sklep mieści się przy Oławskiej na rogu z Biskupią, vis-a-vis Galerii Dominikańskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-kob Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 (edytowane) Hej,Arest we Wrocławiu poszukuje pracownika do biura - sprzedawca. Sklep komputerowy więc ten ktoś powinien mieć przynajmniej podstawową wiedzę o sprzęcie komputerowym. Oferują umowę o pracę, podstawę 1600 na rękę za "wypełnianie sklepu swoją osobą" ale można dostać więcej jak tylko się wypełni jakieś minima sprzedażowe. Ogłoszenie jest pilne. Jeśli ktoś zainteresowany - udajcie się na miejsce, podejdźcie do Łukasza Kuśmierczyka i powiedzcie że wiecie o ogłoszeniu ode mnie - Pawła Borgieła. Sklep mieści się przy Oławskiej na rogu z Biskupią, vis-a-vis Galerii Dominikańskiej Kolega jeszcze szuka kogoś do sklepu? Bo wybrałbym się do niego. I do której jest czynny bo z rana trochę ciężko z czasem u mnie. Edytowane 12 Stycznia 2015 przez J-kob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Kolega jeszcze szuka kogoś do sklepu? Bo wybrałbym się do niego. I do której jest czynny bo z rana trochę ciężko z czasem u mnie. Szpadyzor się tym tematem interesował bo chciał kogoś od siebie tam wrzucić. Zapytaj go co do godzin otwarcia znajdziesz je na arest.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor71 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Szpadyzor się tym tematem interesował bo chciał kogoś od siebie tam wrzucić. Zapytaj go co do godzin otwarcia znajdziesz je na arest.pl Szwagier przyjęty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 też byłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-kob Opublikowano 13 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Dzięki Pirooz A mówią ze nie ma komu w tym kraju pracować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 13 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Nie ma sprawy zawsze możecie tam podejść popytać czy nie potrzebują dwóch nowych a nie tylko jednego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Cześć przyjaciele. Mam ciekawą opcję pracy. Uwaga: 5 000 pln netto Plus premie Stanowisko to Virtual Business Manager w CISCO (dla tych co nie znają to lider w zakresie urządzeń sieciowych- routerów itd) Gdzie jest haczyk? Praca jest w ich siedzibie w Pradze. W Czechach. Wymaga zatem przeprowadzki. Praca na telefonie. Utrzymywanie kontaktów z obecnymi klientami i pozyskiwanie nowych Uwaga-kontakt tylko z klientami z Polski więc teoretycznie nie trzeba znać angielskiego ani czeskiego. No ale jakoś trzeba się porozumieć z szefem i kolegami z pracy. Więcej info na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galone Opublikowano 9 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Praca Technik Serwisu, Wrocław, dolnośląskie - oferta pracy (3814760) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Pany, Poszukiwanych dwóch ludzi do działu sprzedaży w firmie trawa w rolkach, trawniki z rolki, trawa z rolki, nawozy do trawników, pielęgnacja trawnika, murawa sportowa Osoby te muszą być tylko "ogarnięte". Szkolenie produktowe i sprzedażowe zapewnia pracodawca. Dobrze by było gdyby dane osoby nie bały się kontaktu z klientem Co nieco o tej firmie i pracy samej w sobie. 1. Praca po około 10h dziennie w sezonie (marzec-wrzesień). 2. Praca w dziale obsługi/sprzedaż. Jednak wymagana też jakaś tam tężyzna żeby czasem klientowi do auta zapakować np. 10-kilogramowy worek z nasionami trawy lub ogólnie towarem. 3. Oferują zlecenie na okresie próbnym, potem umowę o pracę. 4. BARDZO fajny zespół, sami sympatyczni ludzie tam pracują. 5. Zarobki - nie są mi znane ale pewnie spokojnie można liczyć na około 2k netto. Lokalizacja - ul. Pawia we Wrocławiu. Niedaleko szpitala przy Borowskiej. Jeśli macie pytania co do samej firmy dawajcie na PW. Tak się składa że firma ta jest moim klientem (odbiorcą) i dziś będąc u nich w interesach dowiedziałem się, że szukają dwóch osób. Dlatego idąc do nich z aplikacją (albo wysyłając swoje CV na maila) dodajcie że jesteście ode mnie - Paweł Borgieł z Drago to na pewno pomoże 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielak Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Siemanko Zdecydowałem się na wyjazd za pracą do Norwegii. Zauważyłem, że na naszym forum jest zarejestrowanych sporo osób mieszkających i pracujących właśnie w tym kraju i stąd moje pytanie czy ktoś z was jest w stanie pomóc mi w znalezieniu pracy lub lokum na terenie Norwegii ( Oczywiście odpłatnie ) Interesowała by mnie w sumie każda praca czy to fizyczna, na produkcji, ogrodnictwo, budownictwo malowanie domów, czy nawet praca sezonowa ) Mam duże doświadczenie na stanowisku magazyniera, posiadam uprawnienia na prowadzenie wózków widłowych (czołowych jak i bocznych) pracowałem także przy remontach itp. Język angielski na poziomie komunikatywnym Z góry wielkie dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szocha1991 Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Jak jesteś dobry fachowiec w budowlance, to myślę, że znajdziesz coś w Norwegii. To jednak w tej branży najwięcej nas pracuje. I w tej branży język to jest rzecz ostatnia jaką sie bierze pod uwage, bo i tak całe brygady są polskie. W pozostałych branżach, niestety już konkurencja jest konkretna. Mogę pomóc, pokierować, co gdzie jak, gdzie warto zapytać na terenie Stavanger. Ale niestety jeśli chodzi o jakiś nocleg, przekimanie się kilka dni, to nie ma szans akurat u mnie. Generalnie znam ludzi co dostali robote po tygodniu, a znam takich co dostali po 3 miechach, ale swoje wysiedzieli, wyczekali. Niestety czekanie na prace jest bolesne i drogie. A szukanie pracy przez neta, wysyłanie CV tutaj do Norwegii daje Ci 1% na sukces. Mówię, swoje trzeba odczekać i niestety tu na miejscu, żeby w konkretnym czasie być dostępnym od zaraz. Jak chcesz odezwij sie na PW, co nieco opowiem, jak masz pytania i jesteś zainteresowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej3131 Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Nocleg to polecam nad fiordem w namiocie bo widoki z rana nieziemskie! Praktykowałem więc mogę jakieś miejscówki niedaleko stavanger polecić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 praca dla: [h=1]Specjalista ds. systemów bazodanowych[/h]Miejsce pracy: Wrocław Hasco-Lek / Specjalista ds. systemów bazodanowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 https://rekrutacja.kghm.pl/web/guest/2;jsessionid=D0C21BC0DCB387A4D5017FF78EE7D41E?p_p_id=3_WAR_EnrollPortlet_INSTANCE_srX2&p_p_lifecycle=1&p_p_state=normal&p_p_mode=view&p_p_col_id=column-1&p_p_col_count=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Arest we Wrocławiu poszukuje pracownika na stanowisko - Sprzedawca. Wymagania: Minimalna wiedza oraz podstawy w zakresie budowy komputera. Wiedza na temat dostępnych monitorów oraz urządzeń sieciowych (routery , switche modemy ) Cierpliwość i opanowanie przy obsłudze klienta. Przed rozmową najlepiej przejrzeć asortyment sklepu oraz dostępne sockety które aktualnie są w sprzedaży rodzaje matryc w monitorach oraz urządzenia sieciowe. Umowa o pracę minimum 1600 netto oraz dodatki od sprzedaży. Ogłoszenie jest pilne. Jeśli ktoś zainteresowany - udajcie się na miejsce, podejdźcie do Łukasza Kuśmierczyka z informacją w sprawie pracy od Jarka. Sklep mieści się przy Oławskiej na rogu z Biskupią / Oławska vis-a-vis Galerii Dominikańskiej. Godziny otwarcia : 10-18 soboty 10-14:30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo M3 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Szukam pracownika na myjnie samochodową reczną , Pawel- 602363185 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechatronik Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 szukam wypłacalnego pracodawcy który oferuje stanowisko kierowcy międzynarodowego do 3.5t Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrii Opublikowano 10 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Praca w Amazon Do centrów logistycznych we Wrocławiu (Bielany Wrocławskie) poszukujemy kandydatów na stanowiska: - Techników oraz Inżynierów (m/f) W związku z planowanym rozwojem automatyzacji i robotyki w obszarze naszej infrastruktury technicznej, obecnie powiększamy naszą organizację techniczną i szukamy wykwalifikowanych inżynierów i techników, którzy staną się częścią tego ekscytującego wyzwania technicznego. - Area Manager Amazon is looking for ambitious and enthusiastic graduates to join the fast paced world of Logistics in European Operations as a Graduate Area Manager. This will be a permanent role from day one with structured onboarding and plenty of training and support. An Area Manager is a manager with a bias for action. You will manage day-to-day operations in one of the segments from inbound to outbound (receiving, stowing, picking, packing, and shipping) and liaise with other departments to ensure a smooth flow of operations. Through your work, you will continuously improve the functionality and level of service that the Fulfillment center provides to our customers. - Engineering/Facilities Area Manager (f/m) to lead the team based at our new Fulfillment Centre in Bielany Wroclawskie, close to Wroclaw. The Engineering/Facilities Area Manager will support the Engineering/Facilities Manager in all daily business activities as well as project initiatives and will lead a team of Facilities and Service Technicians. - Mistrz Utrzymania Ruchu (Senior Service Technician) (m/f) Mistrz Utrzymania Ruchu będzie odpowiedzialny za bezpieczne i sprawne funkcjonowanie instalacji, parku maszynowego oraz działu technicznego - Jr IT Support Technician (m/f). Responsibilities: To provide a 1st / 2nd line support service that ensures all IT equipment and infrastructure is running to its optimum performance and that all departmental KPIs and SLAs are met. Installation, maintenance and support of IT equipment including (but not restricted to) laptops, telecoms equipment, printers, scanners, thin clients and workstations. Some cabling work will also be required (after training) To ensure that work is carried out to a high standard and complies with all Amazon polices and guidelines, specifically IT and Health & Safety policies/guidelines. To maximize availability of all IT equipment and infrastructure through continuous improvement and continuously look to improve equipment efficiencies and cost reductions accordingly. Asset and Inventory management including checks / audits in line with standards and processes including Return Merchandise Authorization (RMA) processes with suppliers. Providing assistance to senior engineers as required (which does include out of hours work) Conduct shift / daily infrastructure audits and checks. Produce shift / daily reports. Jak ktos cos to zapraszam na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Do rozwożenia pizzy na Wróblewskiego- mile widziany swój samochód choć maja tez swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Dziś na stacji ORLENu za galerią Grunwaldzką- sprzedawca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi