Dyziu Opublikowano 26 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 gdyby ktoś coś wiedział o jakiejś pracy to walić na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 26 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 gdyby ktoś coś wiedział o jakiejś pracy to walić na PW Dyziu, zaraz wysyłam pw. Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 15 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Przyjme od 01.08.2013 jedna osobe do pracy w Czechach. Liberec - 38km od granicy, dojazd z Zawidowa zorganizowny. Umowa z wszystkim swiadczeniami. Najlepiej z okolic Zawidowa. Wymagane prawojazdy kategorii B (i sporadycznie samochod). Mozliwosc awansu na dobrze platne stanowisko. W czasie okresu probnego placa 10000koron na reke miesiecznie - tj. okolo 1600zl. Praca Pon.-Pt. 6.00-14.30 (wyjazd z Zawidowa o 5.10, przyjazd 15.15). Praca w zakladzie produkujacym opakowania tekturowe. Info na PW - kto pierwszy ten lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 szukam pracy jako kierowca Kat.B, magazynier uprawnienia na wszystkie rodzaje wózków (praktyka 10 lat) lub spawacz metodą MAG oczywiście nie boję się pracy fizycznej proszę tylko nie dawajcie ogłoszeń które ukazują się na praca pl , pracuj pl , gumtre , tablica , ponieważ od dzisiaj przeglądam te strony . wszelkie info na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 A ja przestrzegam osoby z Lubina i okolic przed podjęciem pracy w firmie INSAN Sp.z.. Prezes Chryplewicz Zbigniew, z-ca Bożena Sowiecka. Remontują stary szpital na Łokietka w Lubinie, zamieniają to na mieszkania. Pracował tam znajomy (malarz-tynkarz), oczywiście bez umowy, nie otrzymał wypłaty, cały czas zwodzą jutro, za tydzień, itd. Teraz to już nawet telefonów od niego nie odbierają a wiszą mu kilka tysięcy zaległej wypłaty. Najlepsze jest to, że nadzór nad projektem sprawuje Starostwo Lubińskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 A ja przestrzegam osoby z Lubina i okolic przed podjęciem pracy w firmie INSAN Sp.z..Prezes Chryplewicz Zbigniew, z-ca Bożena Sowiecka. Remontują stary szpital na Łokietka w Lubinie, zamieniają to na mieszkania. Pracował tam znajomy (malarz-tynkarz), oczywiście bez umowy, nie otrzymał wypłaty, cały czas zwodzą jutro, za tydzień, itd. Teraz to już nawet telefonów od niego nie odbierają a wiszą mu kilka tysięcy zaległej wypłaty. Najlepsze jest to, że nadzór nad projektem sprawuje Starostwo Lubińskie. tematem zajęły się zaprzyjaźnione z klubem media 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojamen Opublikowano 19 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Witam, szukam pracy jako operator CNC w drewnie itp. na śląsku. Na forum zaglądam czasem, chociaż dopiero dziś się zarejestrowałem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 19 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Witam, szukam pracy jako operator CNC w drewnie itp. na śląsku.Na forum zaglądam czasem, chociaż dopiero dziś się zarejestrowałem. Pozdrawiam dziś jadąc przez Łagiewniki widziałem baner "zatrudnimy operatora CNC" ,ale co ,jak ,po co na co to nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 19 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 dziś jadąc przez Łagiewniki widziałem baner "zatrudnimy operatora CNC" ,ale co ,jak ,po co na co to nie wiem... [h=1]Zatrudnimy pracowników na stanowiskach:[/h] operator maszyn sterowanych numerycznie tokarz ślusarz frezer spawacz [h=1]Oferujemy[/h] bardzo dobre warunki pracy, posiłki regeneracyjne możliwość dokształcania możliwość nauki w kierunku: OPERATOR MASZYN STEROWANYCH NUMERYCZNIE. [h=1]Kontakt[/h]58-210 ŁAGIEWNIKI ul. Kłodzka 10 tel. : (074) 89 39 372 e- mail: zameh@pro.onet.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 22 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Jeśli ktoś jest zainteresowany to serwis Sony na Armii Krajowej 61 cały czas przyjmuje pracowników. Praca na zmiany 6-14 i 14-20, robota podobno bajecznie prosta. Większość napraw (wymiana wyświetlacza/głośnika/klawiatury/ekranu) sprowadza się do otwarcia obrazkowej instrukcji i zrobienia wszystkiego krok po kroku. Na rozmowie kwalifikacyjnej sprawdzają czy nie trzęsą Ci się łapy przy używaniu maleńkiego śrubokręcika, czy nie masz dłoni niczym Pudzian i czy umiesz czytać instrukcję. Nic poza tym, nie wymagane jest żadne doświadczenie. Swoją drogą dobrze wiedzieć, że w serwisie Sony może pracować byle "blondi" z ulicy nie mająca bladego pojęcia że to co dostała w ręce to Xperia Z za parę kafli Kasa? 2k / rękę. Jakby ktoś był chętny to mogę pogadać z rekruterem bo znam gościa osobiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M!R@S Opublikowano 23 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 (edytowane) w sumie to ja byłbym chętny, jestem informatykiem i mimo już wyrobionych od dłubania aut łap, precyzje mam, a instrukcje zawsze czytam po zrobieniu roboty :bag: UPS myślałem, że to lubin Edytowane 23 Października 2013 przez M!R@S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 tematem zajęły się zaprzyjaźnione z klubem media Oto siła mediów: Pracowaliśmy, a nie chcą nam zapłacić - miedziowe.pl Wielkie dzięki za ruszenie tematu. Dzięki temu wreszcie dostali pieniądze uklon_bmw Swoją drogą masakrą jest fakt, że takie ****y czują się zupełnie bezkarne, ciągle zwodzą, kłamią, nawet telefonów nie odbierają i dopiero interwencja przedstawiciela mediów spowodowała wypłatę pieniędzy... :bag::bag::bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viviek Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 jak ktoś szuka pracy jako Programista c++ lub tester oprogramowania i zna angielski to prosze o kontakt, miejsce pracy Wrocław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M!R@S Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Jeśli ktoś potrzebowałby - fotografa - montera filmów np. reklam itd itp - grafika - mechanika od wszystkiego - kierowcę proszę o znak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 3 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Bezrobotny z 7er szuka pracy... Mechanika Kierowca i inne takie dystrybucje masturbacje i gwałty na zlecenie i bez zlecenia też także PW lub 601493406 konopka16@tlen.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 zatrudnimy: - Pracownik magazynow - z uprawnieniami na wózek widłowy w tym wysokiego składownia - referent ds logistyki - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 25 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 (edytowane) przyjme: 2 osoby do pracy w Czechach (Liberec), fabryka opakowan kartonowych praca legalna - umowa na rok (z trzy miesiecznym okresem probnym), bez posrednika wynagrodzenie przez pierwszy rok 10000 koron czeskich netto (czyli na "reke" +/- 1500zl), 1 zmiana (6.00 - 14.30), weekendy wolne ubezpieczenie na terene UE i wszystkie swiadczenia, mozliwosc zrobienia darmowego kursu na wozek widlowy wiecej info na PW lub e-mail Edytowane 25 Lutego 2014 przez tazunio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechatronik Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 młody e30-kowiec szuka pracy najlepiej jako kierowca busa lub w warsztacie samochodowym (posiadam pewne doświadczenie w obu tych dziedzinach ) posiadam uprawnienia ; -spawacz MIG-MAG -elektryk do 1kv -prawo jazdy kat.B w tym miesiącu kończę swoją edukację w technikum na profilu mechatronik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pezet71 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Cześć wszystkim. Przypadkiem zobaczyłem temat więc spróbuje. Szukam pracy! Chętnie rozważę każdą propozycję. Mam dostęp do dwóch aut: Nowy Sprinter max długi, max wysoki oraz Nowy Transit średni, podwyższony. Oba auta są mojego taty, ogarniam gabaryty obu więc jazda max długim Sprinterem to nie problem. Mam prawo jazdy kat. B. Jeśli ktoś potrzebuje zdjęć (ma np.komis) i byłby zainteresowany współpracą to oczywiście możemy zrobić jakieś "lepsze ceny", szuka fotografa na jakąś imprezę to chętnie przyjmę jakieś "zlecenie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponury Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Hej rozumiem ze usługa na fakturke nie będzie problemu, a jaki jest gabaryt paki tego największego auta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pezet71 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Z fakturą nie będzie problemu. W czarnej ramce podane wymiary mojego Sprinta - myślałem że to max długi ale jednak jest jeszcze dłuższy ;o [ATTACH=CONFIG]29604[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Toyota Motor Industries Poland w Jelczu Laskowice: TOYOTA MOTOR INDUSTRIES POLAND w Jelczu-Laskowicach - Strona główna PROGRAM PRAKTYK W TMIP: - od lipca uruchamiamy program letnich praktyk dla studentów w następujących działach: Księgowość i Finanse, Utrzymanie Ruchu, Logistyka, Zakupy, Dział Inżynieryjny. Praktyki rozpoczną się 1 lipca i potrwają 3 miesiące. Na zgłoszenia czekamy do 10 czerwca. Szczegóły w Dziale Personalnym (Patrycja Prostak tel. wew. 099) Pracuję tam 11 lat - gdyby ktoś miał jakieś pytania zapraszam na pw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiekowal Opublikowano 10 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 przyjme:2 osoby do pracy w Czechach (Liberec), fabryka opakowan kartonowych praca legalna - umowa na rok (z trzy miesiecznym okresem probnym), bez posrednika wynagrodzenie przez pierwszy rok 10000 koron czeskich netto (czyli na "reke" +/- 1500zl), 1 zmiana (6.00 - 14.30), weekendy wolne ubezpieczenie na terene UE i wszystkie swiadczenia, mozliwosc zrobienia darmowego kursu na wozek widlowy wiecej info na PW lub e-mail aktualne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechatronik Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Jeżdżę u brata w firmie transportowej posiadamy 3 auta jumper-blaszak jumper-auto laweta master-plandeka 8palet w razie pytań proszę pisać na pw lub dzwonić do mnie 502297255. w razie gdyby ktoś miał wypadek lub po prostu zepsuło mu się auto w trasie ,to mamy autolawete za którą liczymy normalne stawki a nie jak autopomoc a do auto lawety mamy jeszcze lawete przyczepe w razie gdyby ktoś chciał przywieźć jakieś auta z za granicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k0nr4d Opublikowano 8 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Niezwiązane z autami, ale zatrudnie doswiadczonego programiste php na pełny etat. PM jak ktos kogos zna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi