Jaro Opublikowano 3 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 znajomy za***.... spawacz zajelo mu to 40 min z kanalu zrobil ...powiem Ci Edu, że u mnie z kanału by nie doszedł do pierwszego kata. Może w 3.0 jest to inaczej rozwiązane, ale u mnie niebyło jak z kluczem podejść a co dopiero z kątówką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANIO Opublikowano 4 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 bez kanału ani rusz :lol: mój mechanik który zajmuję się tylko BMW od 18 roku życia jest wyposażony w podnośnik także dojście będzie rewelacja a na swoim koncie chłopak ma już kilkadziesiąt dobrych wydechów także myślę ze wykona dobrą fachową robotę mi się zresztą nie śpieszy zostawię mu autko i niech działa dla mnie ma być zrobione dobrze a nie szybko i później poprawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDSW Opublikowano 12 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Odgrzeje temat...w 3.0d 204 KM mam usuniety kat a dokladnie wnetrze...kat z powrotem wspawany... chce zmienic tlumik koncowy na rm-motors RM3 lub T76C Tłumik sportowy RM Motors RM3 lewy lub prawy (3819131725) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Tłumik sportowy RM Motors T76C (3830700657) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Czy jest sens pakowac tez downpipe skoro mam "pusty" kat ?? Downpipe BMW 330d e46 Rura Kolektorowa katalizator (3830829488) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Moze wspawac kawal rury ?? Ktory tlumik koncowy bedzie lepiej brzmial i czy jak zamowie z podwojnym wyjsciem bedzie pasowal plug&play ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 RM nie jest za głośny, lekko tylko powyżej 2tys basuje w drodze nie jest uciążliwy, za taką cenę można śmiało brać nie są to jakieś kosmiczne koszty ja mam ten pierwszy zobaczysz jak wygląda na tej stronie http://www.maxbimmer.pl/f29/%5Bbastars%5D-e46-coupe-320cd-polift-12922/index28.html co do downpipe, szkoda kasy, wystarczy ogarnięty tłumikarz i max godzina roboty zapłacisz może 100zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDSW Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zamowilem rm motors rm2 bo rm3 ma sciete koncowki pod kątem w lewo albo prawo...rm2 jest prosty... Dzis zrzucilem wydech i mam 2 tlumiki ,wywalac oba czy 1 zostawic ? robil ktos taki zabieg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Ja mam tylko ostatni, właśnie RM3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDSW Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Czemu RM3 ? nie lepiej rm2 ? w rm3 koncowki ida w lewo..nie wyglada to "dziwnie"? pytam bo jutro maja mi wyslac takze rano moge jeszcze zmienic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 14 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Właśnie po to są one ścięte tak aby wystawały tyle samo cm za zderzak, bo on też idzie pod kontem a rm2 będzie wystawał nierówno, jedna powiedzmy 2cm, a druga 3cm jak dla mnie słaby efekt wizualny [ATTACH=CONFIG]28087[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDSW Opublikowano 14 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Ok,dzieki za info,jeszcze mi nie wyslali takze zaraz zmienie pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi