Kaziu Opublikowano 27 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Witam, mieszka ktoś w okolicy Smardzewice (woj. łódzkie) i miałby chęci i czas obejrzeć auto, czy wogóle warto tam jechać. Znalazłem tam auto, a mam trochę do niego. Byłbym bardzo wdzięczny:) Co o nim sądzicie? http://otomoto.pl/bmw-320-najbogatsza-wersja-na-allegro-C21829786.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 27 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Troche jej do najbogatszej wersji brakuje. A swiatla z tylu sa bezcenne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songo Opublikowano 27 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Oprócz tych lamp to patrząc po zdjęciach nie ma się czego za bardzo przyczepić. No i to najbogatsza wersja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 27 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Najbogatsza może nie jest, ale taka bieda też tam nie panuje. Ogólnie przyjemne autko. Ale niestety nie pomogę bo nie moje rejony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaziu Opublikowano 27 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 auto dla brata;p wiem ze lampy "bezcenne", ale zawsze można zmienić. A że najbogatsza to też zauważyłem. Ale za takie pieniądze nie można mieć full opcji na M-Paku;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 27 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Auto nie wyglada zle wiec jechac i ogladac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaziu Opublikowano 27 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 dzwoniłem i koleś mówił że zawór egr jest uszkodzony, traci moc auto. Więc trzeba wymienić. Orientuję się ktoś czy jest to droga sprawa i czy po wymianie dalej może coś się dziać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 27 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 sam egr używka to ze 100zł kosztuje , ale żeby odrazu traciła moc przez egr :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 27 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 ale żeby odrazu traciła moc przez egr mialem to samo napisac pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaziu Opublikowano 27 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 no właśnie zastanawia mnie czy sam zawór może być przyczyną. Niechciałbym żeby się okazło że jeszcze parę rzeczy trzeba wymienić. Może miał ktoś z Was podobny problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 27 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Rzecz jasna EGR groszowe sprawy, gdyby tak było każdy by naprawil by jak czlowiek sprzedac auto, a tu ewidentnie pompa wtryskowa.Koszta duże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaziu Opublikowano 27 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 koleś mówił że sterownik pompy wtryskowej był naprawiany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 27 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Ten sterownik to bardzo droga rzecz. Znaczy było grzebane przy pompie. Stawiam na pompe wtryskowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 27 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 no to moze byc cyrk z ta pompa... musialbys dopiac ten temat albo niech ci opusci na cala nowa pompe... o ile to wszystko co jest do roboty, bo na pierwszyrzut oka nie wyglada zle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaziu Opublikowano 27 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 no właśnie, źle nie wygląda tylko ta pompa mnie martwi, nie chce żeby się okazało że wszystko trzeba robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 27 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 sprawdz ceny czesci, nadrzuc troche i niech ci tyle extra opusci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 27 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 albo szukaj innej , bo ta cośmi się zdaje do kompleksowej roboty sięszykuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaziu Opublikowano 27 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 albo szukaj innej , bo ta cośmi się zdaje do kompleksowej roboty sięszykuje chyba właśnie tak zrobię. Nie spieszy się. Poszukam jeszcze i napewno coś się trafi interesującego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 28 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Typowe podejscie: ujawnie jedna usterke, klient pomysli, ze jestem uczciwy bo nie ukrywam, ze cos nie halo, to reszty nie znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 28 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 No niestety - takie myślenie, nie zauważy, kupi i niech się martwi. Na szczeście jest jeszce rekojmia - u nas zadziałała na pierwszym kupionym aucie. Po zakupie, pojechaliśmy w trasę i okazało się, że silnik do kompletnego remontu. Telefon do sprzedawcy, a on na to, że auto było w porządku i gdyby nie to, że już je wyrejstrował to by je zabrał spowrotem. Powołaliśmy się na rękojmię i postraszyliśmy sądem i następnego dnia (musiał się skontaktować ze swoim prawnikiem) znalazły się pieniądze na remont silnika Jeśli Ci się nie śpieszy (a przy zakupie auta pośpiech niewskazany) to szukaj czegoś pewniejszego. Powodzenia w poszukiwaniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 28 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Hmmm...AGR o ile wiem przekazuje spaliny do kolektora dolotowego w celu ponownego wypalenia by ograniczyć emisję substancji szkodliwych (węglowodory, tlenki węgla, tlenki azotu oraz cząstki stałe). Słyszałem, że jeśli ulegnie awarii i ciągle będzie otwarty to silnik może stracić moc - spaliny i ON to kiepskie połączenia dla samozapłonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 28 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Hmmm...AGR o ile wiem przekazuje spaliny do kolektora dolotowego w celu ponownego wypalenia by ograniczyć emisję substancji szkodliwych (węglowodory, tlenki węgla, tlenki azotu oraz cząstki stałe). Słyszałem, że jeśli ulegnie awarii i ciągle będzie otwarty to silnik może stracić moc - spaliny i ON to kiepskie połączenia dla samozapłonu. Zgadza się ale wtedy na awaryjnym trybie pracuje silnik i mało prawddopodobne jest to, że przez EGR cyrki opisane wyżej. Na 100% pompa dlatego powiedział , że była robiona by zmylić trop kupującemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaziu Opublikowano 28 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Tez mi sie zdaje ze koles chcial oczy zamydlic mowiac ze egr walniety. Mowil mi ze do 16k moze opuscic. Zdaje sie byc przy kasie bo zmienil sterownik i mowil ze 2000 zl dal, auto ma nowki zimowe i letnie. A nie stac go na naprawe za 150zl i sprzedaz sprawnego auta. Cos smierdzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 28 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 zmienil sterownik i mowil ze 2000 zl dal, auto ma nowki zimowe i letnie. A nie stac go na naprawe za 150zl i sprzedaz sprawnego auta. Cos smierdzi... Dokładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaziu Opublikowano 28 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 No i jak tu kupic w polsce auto. Chyba trzeba za zachodnia granica szukac... Tam oszustwo takie jest karane i wiekszosc sprzedajacych nie wciska kitu bo sie boja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi