Kamil23 Opublikowano 29 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 np nie mam PDC byc moze i sa ale mam chyba inne zderzaki i czujnikow nie ma w chwili obecnej. Pytam poniewaz nie jestem az tak obeznany w takich kwestiach wiec prosze o wyrozumialosc:-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 30 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 wkleiłem Ci to co wywalił mi program, w sumie w mojej byłej E34 tez nie podawało że miałem nivo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil23 Opublikowano 30 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 spoko kosa, nie ma problemu, ale zdziwilem sie troche ze nie pokazalo np poduszek, el szyb przod tyl, lusterka, kiera fotele itp... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi