beaver79 Opublikowano 26 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 lub poprostu po obecności pomysł niezły, ale może być krzywdzący dla tych, którzy na najta nie muszą przejechać 10 km tylko ponad 200 w obie strony... Krzychu dla mnie ogólnie bomba, zgadzam się może to prowadzić w skrajnych przypadkach do spamerstwa ale napradę mi się podoba. Co do Overall activity to proste. Procent aktywności jest obliczany w stosunku do aktywności Foresta (cel=100%) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 26 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 tylko coś kolorystyka tego Adidasa jakaś taka hmm Hmmm...po zapełnieniu pasków kolorystyka będzie mniej więcej taka...:drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 26 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Hmmm...po zapełnieniu pasków kolorystyka będzie mniej więcej taka...:drunk: i to będzie piękne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bultan Opublikowano 26 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Hmmm...po zapełnieniu pasków kolorystyka będzie mniej więcej taka...:drunk: dla mnie bombauklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 26 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 co z tego jak w garażu traktor lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 26 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Sebo liczy się MOC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 27 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 pomysł dobry zobaczymy co z tego wyniknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 27 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 A ja w ogole tego nie kminie :4::4::4::4: Fajne trzy paseczki nam doszły, takie kollllollllllowe lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 27 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 A ja w ogole tego nie kminie :4::4::4::4: Fajne trzy paseczki nam doszły, takie kollllollllllowe lolol No dokładnie jak dla mnie w sumie zbędny gadżet, ale jak tam sobie chcecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 13 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Mała aktualizacja systemu punktów. Maxpunkty mają służyć rozwojowi forum, a niektóre działy są bardziej przydatne od innych, dlatego postanowiłem, że nie na wszystkich subforach będą naliczane. Punkty za następujące fora nie będą przyznawane: Powitania Off topic Humor Śmietnik Dlatego u niektórych mogą się pojawiać odjęcia punktów, po dzisiejszej aktualizacji i w przyszłości gdy dany post/temat, będzie przenoszony do śmietnika. Jakieś inne sugestie ulepszenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 13 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 hehe Krzysiu fajnie,że tyle robisz dla forum a jak mogę mieć status kumpla czy przyjaciela klubu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 13 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 przeczytaj regulamin forum...tam się wszystkiego dowiesz Maxbimmer BMW Klub - Regulamin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi