Gość Mordulec Opublikowano 26 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Ale akcja, teraz koles jest ugotowany. Tak ugotowany w 100% to byłby jakby wrzucili jego aktualne tablice i VIN lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 26 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 I to da sie zalatwic tzn VIN, z tablicami gorzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 26 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Może ten właściciel który wywalił tego dzwona będzie dysponował takimi danymi Fajnie by było jakby to tak do końca udokumentował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 26 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Ja myslalem, zeby zadzwonic do kolesia sprzedajacego i poprosic o VIN, tak beszczelnie i banalnie zarazem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 26 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 zadzwonic do kolesia sprzedajacego i poprosic o VIN albo skontaktować się z nim,wysłać link"poprawionej"aukcji,i spytać,czy niebyłby łaskaw coś opuścić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 26 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 40 tysiecy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 26 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 40 tysiecy to by sie nazywało"troche utargowałem"8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 26 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Szkoda chłopa sprzedającego Chyba żartujesz :bag::bag::bag::bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 26 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 koleś jak widzi ogłoszenie które odkryło jego zacny towar, może byc desperado i dobrzee z ceny zejśc by sztrucla się pozbyć szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 26 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Ciekawa sprawa też za ile on kupił tego rozbitka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaszi Opublikowano 26 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Ciekawa sprawa też za ile on kupił tego rozbitka Po cenie złomowej :lol: a teraz kręci od nowa biznes jak na nowej maszynie 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
słodki Opublikowano 26 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Jak dla mnie to auto delikatnie dostało i warto je kupić nie dostało mocno w ćwiare czy w dupe nie ma co się podniecać połowa aut z forum to zrobione dzwony auto jak jest perfekt zrobione idzie jako bezwypadkowe a jak naprawia jakiś paproch po kosztach to ukryć się nie ze przygody miało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 26 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Jak dla mnie to auto delikatnie dostało i warto je kupić nie dostało mocno w ćwiare czy w dupe nie ma co się podniecać połowa aut z forum to zrobione dzwony auto jak jest perfekt zrobione idzie jako bezwypadkowe a jak naprawia jakiś paproch po kosztach to ukryć się nie ze przygody miało a masz coś "bezwypadkowego" na handel?ludzie,opamiętajcie się,właśnie dlatego połowa aut z forum to zrobione dzwony,jak piszesz,bo jest na takie szwindle społeczne przyzwolenie,ale trzeba to właśnie ukrócić,ja moge kupić dobrze zrobione auto po dzwonie,ale chcę o tym wiedzieć i dać odpowiednią cene,jeśli auto po dachowaniu,jest dla ciebie bezwypadkowe to powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 26 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Dokładnie. To nie jest kwestia czy dzwon był mocny czy nie i czy jest to dobrze, czy źle zrobione. Tylko chodzi o to że mamy o TYM WIEDZIEĆ !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 26 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 nie ma co się podniecać Jasne, najlepiej jeszcze pogratulowac mu kreatywności. Kupic auto po dachowaniu, naprawic, wystawic jako bezwypadek i robic w balona potencjalnego nabywcę bo może nie zauważy. To właśnie podejście polaka - nie spadło z przepaści, nie przejechał po nim walec, nie spaliło się więc właściwie jest BEZWYPADKOWE :bag::bag::bag: *****, nie nadążam za tokiem myślenia handlarzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 26 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 nie nadążam za tokiem myślenia handlarzy ..wyklepać po dzwonie w ściane,licznik na 100tyś w dwudziestolatku,sprzedać jako serwisowany bezwypadek,i chwalić się ,jakim sie jest"łoperatywnym byznesmenem" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 26 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Jak dla mnie to auto delikatnie dostało i warto je kupić nie dostało mocno w ćwiare czy w dupe nie ma co się podniecać połowa aut z forum to zrobione dzwony auto jak jest perfekt zrobione idzie jako bezwypadkowe a jak naprawia jakiś paproch po kosztach to ukryć się nie ze przygody miało słodki sam tak robisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
willi230 Opublikowano 26 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 (edytowane) lekko dostał?? słupki roz***aaaaaane ....próg ma piękna fale....pomiar podłogi raczej nie był najlepszy..... ja sie tam nie znam :4::4::4: auto jak jest perfekt zrobione idzie jako bezwypadkowe a jak naprawia jakiś paproch po kosztach to ukryć się nie ze przygody miało:2bacik::2bacik: chciałbyś aby Twoja kochana dziewczyna/żona przy dwonie autem zrobionym perfekt które składa sie "troche" inaczej niż seria , po zapewnieniu ze jest bezwypadek, latała takim?? Edytowane 26 Listopada 2011 przez willi230 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 26 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 A ja bym tam nawet się cieszył jakby ten koleś sprzedał ten samochód jako bezwypadkowy. Może trafiłby na jakiegoś nerwowego kolesia który pewnego dnia znalazłby tą historię na którymś forum... zebrałby paru kolegów i pijechali do kolesia pogadać o obniżeniu ceny o 90 tys zł. Jeśli taki rodzaj "promocji" nie odpowiadałby handlarzynie, to może załatwiliby to w jakiś mniej cywilizowany sposób i gnojowi odechciałoby się oszukiwać ludzi. Nie wiem co ja bym zrobił w takim momencie... chyba mam za mało cierpliwości i nerwy by mi puściły... Szczerze mówiąc, to mam nadzieję że rzeczywiście ktoś da się nabrać a później załatwi to wykorzystując argument siły. Będzie jednego oszusta mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 27 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 chciałbyś aby Twoja kochana dziewczyna/żona przy dwonie autem zrobionym perfekt które składa sie "troche" inaczej niż seria , po zapewnieniu ze jest bezwypadek, latała takim? To jest myśl, może teściowej prezent zrobić?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 27 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 To jest myśl, może teściowej prezent zrobić?... Mamusia przyciśnie, nie boi się, to prawie nowe auto, bezwypadkowe... Oj. Zamiast poduszek były zaślepki? Poważnie? Ojej. 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 27 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Mamusia przyciśnie, nie boi się, Eeeee, noooooo założę się że 200 nie poleci... hehehe, zaczyna być kobiecina sławna - poprzednio występowała w "Zwierzaczki" :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 27 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 A ja bym tam nawet się cieszył jakby ten koleś sprzedał ten samochód jako bezwypadkowy. Może trafiłby na jakiegoś nerwowego kolesia który pewnego dnia znalazłby tą historię na którymś forum... zebrałby paru kolegów i pijechali do kolesia pogadać o obniżeniu ceny o 90 tys zł. Jeśli taki rodzaj "promocji" nie odpowiadałby handlarzynie, to może załatwiliby to w jakiś mniej cywilizowany sposób i gnojowi odechciałoby się oszukiwać ludzi. Nie wiem co ja bym zrobił w takim momencie... chyba mam za mało cierpliwości i nerwy by mi puściły... Szczerze mówiąc, to mam nadzieję że rzeczywiście ktoś da się nabrać a później załatwi to wykorzystując argument siły. Będzie jednego oszusta mniej. jestem za Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 27 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 ciekawe ile koleś dostał już telefonów z *********,od czasu ,jak ukazała się druga aukcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 27 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 A ja bym tam nawet się cieszył jakby ten koleś sprzedał ten samochód jako bezwypadkowy. Może trafiłby na jakiegoś nerwowego kolesia który pewnego dnia znalazłby tą historię na którymś forum... zebrałby paru kolegów i pijechali do kolesia pogadać o obniżeniu ceny o 90 tys zł. Jeśli taki rodzaj "promocji" nie odpowiadałby handlarzynie, to może załatwiliby to w jakiś mniej cywilizowany sposób i gnojowi odechciałoby się oszukiwać ludzi. Nie wiem co ja bym zrobił w takim momencie... chyba mam za mało cierpliwości i nerwy by mi puściły... Szczerze mówiąc, to mam nadzieję że rzeczywiście ktoś da się nabrać a później załatwi to wykorzystując argument siły. Będzie jednego oszusta mniej. jestem za A ja jestem za tym by ktoś do niego podjechał przed zakupem i lekko mu to auto "ztuningował", jak np. tu: http://www.wykop.pl/ramka/137360/co-ten-samochod-zawinil/ a tak w ogóle to ten temat powinien być chyba w SCHWARZe LISTe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi