Kok0s Opublikowano 24 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 http://allegro.pl/nowe-felgi-17-5x120-opel-insignia-bmw-e46-e90-x1-i1951908314.html http://allegro.pl/alu-17-5x120-bmw-m6-seria-e36-e46-e90-e91-i1940863381.html http://allegro.pl/felgi-bmw-17-5x120-5-7-e34-e39-e64-f10-z8-m-power-i1930725670.html pomozcie cos doradzic jeszcze zima sie nie zaczela a ja tu juz planuje felgi na wiosne )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 24 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 jak dla mnie wszystko co wrzuciles to lipa do e36, napisz jakie masz wymagania co do tych felg to kazdy cos Ci podpowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 24 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 szczerze, jak dla mnie to zadne z tych... wzor m6 nie bardzo wyglada na e36 czyli drugie i trzecie odpadaja a pierwsze sa bardzo podobane + rant jesli koniecznie musialbym wybierac z tych to jednak pierwsze, ale jesli nie to proponuje rozejrzec sie za czym beardziej "klasycznym"- co nie znaczy nudnym albo oklepanym mozliwosci masz duuuzo zalezy w ktorym kierunku bedziesz chcial pojsc moje propozycje http://allegro.pl/alpina-b10-8-5-x-17-bmw-5x120-e36-e24-e34-e32-bbs-i1935262610.html http://allegro.pl/bbs-rc-4x100-5x120-e30-e36-9jx17et22-i-8jx17et20-i1937860853.html http://allegro.pl/felgi-rh-17-8-i-10-5x120-bmw-e30-e36-e34-e39-i1936138008.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kok0s Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 rush! dla ciebie lipa a dla mnie nie mają być 17" i takie ot wymagania - najbardziej zblizone chyba do pierwszego wzoru ktory jest na początku postu w linku. mati! Żadna z tych felg co mi wysłałes mi sie nie podoba olabogaaaaa juz widze ze to nie bedzie takie łatwe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukax21 Opublikowano 24 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Jak dla nie do e 36 najlepsze są te 3 które zaproponował mati Same w sobie może nie są jakieś wybitnie ładne ale za to na aucie prezentują się super no i cena tez nie jest tragiczna do tego mała polerka i jest miodzio * Jak dla mnie pierwsza zasady przy zakupie felg Lepiej kupić używany oryginał BMW i ewentualnie podszykować niż pchać się w jakieś zamienniki no name* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukax21 Opublikowano 24 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 rush! dla ciebie lipa a dla mnie nie mają być 17" i takie ot wymagania - najbardziej zblizone chyba do pierwszego wzoru ktory jest na początku postu w linku. mati! Żadna z tych felg co mi wysłałes mi sie nie podoba olabogaaaaa juz widze ze to nie bedzie takie łatwe... jak kupisz te z pierwszego linku do daj później znać jak szybko pojechałeś z nimi do prostowania Uważam że będzie nierówna walka i felga vs polska dziura oryginał to oryginał** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia1419 Opublikowano 24 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 pierwsze lipa, takie jak z drugiego linka sam mam tylko 17" 8" Et35 a jak to wygląda to sprawdź tu: http://www.maxbimmer.pl/threads/15432-wisnia1419-moja-E36-w-dw%C3%B3ch-17-calowych-ods%C5%82onach a te z trzeciego linka najprawdopodobniej będą ocierać przy ET 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukax21 Opublikowano 24 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Felga z ET 20 na tył wejdzie i będzie ok natomiast z przodu wystaje jakieś 1,5 cm i to nie przejdzie* U ciebie Wiśnia te fele prezentują się fajnie a jak z eksploatacją ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kok0s Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 sam juz nie wiem... cięzki wybór... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia1419 Opublikowano 24 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 (edytowane) Felga z ET 20 na tył wejdzie i będzie ok natomiast z przodu wystaje jakieś 1,5 cm i to nie przejdzie*U ciebie Wiśnia te fele prezentują się fajnie a jak z eksploatacją ? Ok się spisują przejechałem na nich ze 40tyś i przy wyważaniu nie było problemów. Na zdjęciach nie jest za ciekawie ale na żywo wyglądają o wiele lepiej a już podczas powolnej jazdy w pobliżu przeszklonych obiektów satysfakcja gwarantowanahappy_bmw Ten wzór z ostatniego linka od Matiego też mam i jestem zadowolony. A ET 20 zdecydowanie z tyłu będzie ocierać wiem bo mam teraz na sedanie założone 205/55/16 zimowe właśnie z takim ET i ocierają, natomiast z przodu jest ok z tym, że mój sedan to "koza" dlatego nie ociera - przy glebie pewnie też by ocierały Edytowane 24 Listopada 2011 przez wisnia1419 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 24 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Felga z ET 20 ......... z przodu wystaje jakieś 1,5 cm i to nie przejdzie chyba masz krzywe wahacze jak ci coś wystaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukax21 Opublikowano 24 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 chyba masz krzywe wahacze jak ci coś wystaje tzn chcesz mi udowodnić że *17 calowa felga o szerokości 8 cali i z ET 20 nie będzie wystawać z przodu poza rant ? * Już to przerabiałem. Przymierzałem takie właśnie felgi o takich wymiarach i uwierz mi wystawały poza błotnik oczywiście z przodu bo z tyłu wchodziły super Fele pasowane były do e 36 Touring z 96 roku a wahacze nie są krzywe * Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukax21 Opublikowano 24 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 sorry mała pomyłka takie felgi oczywiście wejdą, przy odpowiednio sztywnym zawieszeniu nawet nie będą obcierały Ale nie wiem jak by to się miało do pierwszej lepszej kontroli Policji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 25 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Te fele co zaproponowales to jakosciowo za bardzo szalu nie zrobia... Pomysl jednak o propozycjach Matiego, poogladaj e36 z takimi felami i od razu zmienisz podejscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 25 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Przymierzałem takie właśnie felgi o takich wymiarach i uwierz mi ty przymierzałeś,a ja jeżdżę na takich od początku roku i nic nie wystaje,nic nie obciera pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 25 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 ty przymierzałeś,a ja jeżdżę na takich od początku roku i nic nie wystaje,nic nie obciera Edka w compakcie ma styling 32 17" z e39 i jest et22, nic nietrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
todome Opublikowano 25 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Te felgi które ty oglądasz nie są oryginalne. To produkcja "bardzo znanych chińskich firm" które posiadają wszystkie sertyfikaty i td., ale te setyfikaty zostawisz w pierwszej dobrej dziurze na drodze. W takiej cenie poszukaj na niemieckim ebay, możesz kupić użytkowane, ale oryginalne i w dobrym stanie i jeszcze z oponami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 25 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 kokos nie kupuj żadnych felg nowych z allegro !!!!!! no chyba że jakieś ori za xxxxx tyś pln:) te felgi to kaszana jedna dziura i nie się krzywią !!! tylko ROZLATUJĄ sie:( w drobny mak!!! jak kupić to używane ale firmowe!!! ot taki moje zdanie i wielu innych:):lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 25 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Tylko ori a moim zdaniem zadan z tych felg niepasuje do budy e36 a o ich jakosci sie niebede wypowiadal. Mati pokazal ci super kola, one dopiero na aucie wygladaja pozadnie Poszukaj sobie fotek aut z takimi kolkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 25 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 A jak dla mnie to RH z tych co Mati wkleił, ewentualnie te pierwsze z Twojego linku, z rantem. Ale felg jest mnóstwo i wiele ciekawszych od tych co wrzuciłeś. Pooglądaj foty E36 na necie z różnymi alusami, te co Ci będą pasowć lupisz do swojego auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 25 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 wszystko co podal mati jest sto razy lepsze a nawet 1000x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 25 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 no ba, bo mati ma bajere skrajcowaną a tak na serio to przemysl jeszcze temat tych kol bo te z twoich linkow kicha... nie musza byc te idealnie z tych linkow ktore ja wklepalem ale cos w tym kierunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kok0s Opublikowano 26 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 a co Wy na to? http://allegro.pl/bmw-felgi-motorsport-m3-e36-r17-5x120-i1946047988.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 26 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Slyszalem juz kilka razy, ze to jedna z najmocniejszych felg i generalnie bardzo chwalona, z tym ze podobno jest duzo podrobek, ale to pewnie ktos sie wypowie na ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 26 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 ta felga to niewiem czy miała tyle aż podróbek .... najbardziej podrabiane są od e60 m5 i m6 ... lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi