borys_opole Opublikowano 23 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Witam wszystkich mam problem z moja e36 mianowicie gdy chce go odpalic to kreci kreci i niechce zapalic dopiero tak za 4/5 razem odpali a jak jest cieply silnik i go zgasze to czasami lapie odrazu ale czasami co moze byc przyczyna bo bardzo mnie to denerwuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
latopyrz22 Opublikowano 25 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Możliwe że to będzie pompa paliwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 25 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 dokladnei przerabialem ten temat w e36 i e46... stawiam na pompe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borys_opole Opublikowano 27 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 dzieki panowie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szakal80 Opublikowano 30 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 a ja stawiam na czujnik temperatury(ale pompy nie wykluczam)moze filtr paliwa.....,a moze regulator cisnienia leje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N0name Opublikowano 1 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 sprawdz to co najtansze czyli przekaznik pompy paliwa. Objawy ewidentnie wskazuja wlasnie na niego. Cena smieszna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi